MAGNETIC beléptető rendszerek

Az innovatív és elegáns beléptetés szinonimája

MAGNETIC beléptető rendszerek
A magas biztonsági követelményeket támasztó igényes architektúra nagy kihívást jelent, különösen a beléptetés területén. A tervezők, és a telepítők, a MAGNETIC rendszer-megoldásaival a legmagasabb felhasználói igényeket is könnyedén képesek kiszolgálni. A kapuk az extra karcsú sziluettjüknek köszönhetően esztétikusan illeszkednek a környezetbe, a kompromisszummentes műszaki tartalom pedig garantáltan magas biztonságot is nyújt.

A vállalatok, kulturális intézmények és a közintézmények is egyre inkább szisz-tematikusan szeretnék regisztrálni az alkalmazottak és a látogatók jelenlétét, bizonyos folyamatok automatizálása és helyiségeik biztonságának növelése érdekében. Ezáltal a beléptető rendszer kialakítása központi szerepet játszik a kifinomultabb munka- és kulturkörnyezetekben. A beléptetőkapuknak az épületbe vezető út egyik első, fontos állomásaként hangsúlyoznia kell az építészeti törekvést, és barátságos fogadtatásban kell részesítenie a belépőket.

A Magnetic mTripod beléptetőrendszerét pontosan ezekre az alkalmazásokra tervezték. Rendkívül karcsú dizájnjával, ívelt vonalaival és szokatlan megvilágításával az alapnál és a keret szélein ideálisan illeszkedik a kifinomult architektúrákba, ugyanakkor az mDure anyag egyedi benyomást kelt az első találkozáskor.

A rozsdamentes felület rideg megjelenése helyett az mDure kellemesen finomnak tűnik, hangsúlyozva az új generációs termékek eleganciáját.

A szabványoknak megfelelő technikai paraméterek azonban a modern külső burkolat alatt jelen vannak, intuitív vezérlőrendszerével, rendkívüli funkcióival és jövőorientált kapcsolataival az mTripod újra definiálja a beléptetőrendszereket.



Szabályozzák a belépést, ellenőrzik a jegyeket, beszállókártyákat és a személyi dokumentumokat is. A számos kialakításnak, felszerelési lehetőségnek és biztonsági szintnek köszönhetően a MAGNETIC kapuk ideálisan illeszkednek akár a meglévő rendszerekhez is. Minden beléptetőkapu robusztus és rendkívül szervizbarát kialakítású, innovatív és gazdaságos MHTM™ hajtástechnikával természetesen rendkívüli élettartam, akár 10 000 000 nyitási és zárási ciklus biztosít.

További információ IDE kattintva


A MAGNETIC mTripod számos alkalmazáshoz ideális megoldás, rozsdamentes acélból vagy karbonból készült burkolattal akár kültéri használatra vagy ideális építészetileg igényes környezeteben a keskeny kialakítása, jellegzetes világítása és kiemelkedően nagy áteresztőképessége miatt.


A MAGNETIC termékek jelen vannak a tömegközlekedésben, repülőtereken, sportlétesítményekben, autópályákon, parkolóházakban és közintézményekben is vagy akár a magánszektorban (magánépületek, társasházak, lakóházak) ahol a biztonság és az erőforrások mind az emberi, mind az anyagi védelme prioritást élvez.

A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

Elérhetőség:
ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
(30) 949 2142
Tagek: beléptető

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Tolókapu vagy úszókapu? Mi a különbség, és melyiket válaszd?
Olvasta már?
Tolókapu vagy úszókapu? Mi a különbség, és melyiket válaszd?