HID Signo 40T mechanikus billentyűzet olvasó


HID Signo 40T mechanikus billentyűzet olvasó
Nagy teljesítményű olvasói megoldás, amely ellenáll a szélsőséges körülményeknek.

A kihívást jelentő körülmények között is kiválóan használható HID Signo 40T mechanikus billentyűzetolvasó páratlan teljesítményt nyújt még hideg és nedves időben is. Az IP65-ös védettségű, robusztus felépítés és a hagyományos mechanikus nyomógombos bemenet megbízhatóságot és könnyű használatot biztosít, még kesztyűben vagy rossz láthatósági viszonyok között is.

Miért válassza a HID mechanikus billentyűzet olvasót?

Ha megbízható beléptetés-ellenőrzésről van szó a legnehezebb körülmények között, a HID Signo 40T mechanikus billentyűzet-olvasó kiemelkedik a többi közül. Tartósságra és könnyű használatra tervezték, és biztonságos belépést biztosít a legigényesebb környezetekhez igazított funkciókkal.


Ez a Signo olvasó a legmostohább körülmények között is ellenáll, így hideg és nedves körülmények között is egyenletes, megbízható működést biztosít.


Megbízható nyomógombos kezelőfelületet kínál, amely tökéletes a mechanikus gombok tapintható visszajelzéseit kedvelő felhasználók számára.


Ideális a kesztyűs kézzel és gyengén látók, valamint a látássérültek számára, így minden felhasználó számára biztosítja a hozzáférhetőséget. A felületfelismerő funkció optimalizálja a leolvasási tartomány teljesítményét.


Sokoldalú kompatibilitás Támogatja a hitelesítő technológiák széles skáláját, beleértve a HID Mobile Access Bluetooth® és NFC segítségével, beleértve a pénztárcában lévő hitelesítő kártyát is.


Az OSDP (Open Supervised Device Protocol) támogatás a biztonságos, kétirányú kommunikációt biztosítja. A távoli kezelési képességek kiküszöbölik a fizikai interakció szükségességét.


A kriptográfiai kulcsok biztonságos tárolása tanúsított biztonságos elem hardveren történik, és támogatja a legújabb hitelesítési technológiákat olyan fejlett biztonsági funkciókkal, mint a szabadalmaztatott sebességellenőrzés.

Tudjon meg többet a HID Signo mechanikus billentyűzetolvasó 40T-ről


Olvassa el a brosúrát


Olvassa el a termékoldalt


Olvassa el az adatlapot
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
IP kaputelefon Videosec platformon
Olvasta már?
IP kaputelefon Videosec platformon