Adria Security Summit 2024: Elindult a regisztráció ingyenes jegyekkel a korai jelentkezők számára


Adria Security Summit 2024: Elindult a regisztráció ingyenes jegyekkel a korai jelentkezők számára
Az Adria Security Summit Powered by Intersec 2024 Kiállítás regisztrációja megnyílt. Az első 15 napban minden résztvevő ingyenes jegyeket igényelhet.

A rendezők meghívják a kiállítókat, látogatókat és a vásárlói delegációk tagjait, hogy regisztráljanak a https://adriasecuritysummit.vfairs.com/en/registration oldalon, és vegyenek részt ezen a kiemelkedő eseményen.

Az Adria Security Summit 2024, valamint a kiemelkedő ipari kiválósági díjak átadója október 9-én és 10-én kerül megrendezésre a Convention Center Hills-ben, Szarajevóban, amely a legnagyobb és legjobban felszerelt helyszín a régióban ilyen típusú rendezvények számára. A Summit több mint 160 kiállítót és 3500 látogatót fog összehozni, több mint 5000 B2B találkozót támogatva. Ezért várják a szervezők és a résztvevők egyaránt izgatottan ezt a magas színvonalú ipari eseményt.

A résztvevők hozzáférést kapnak a Summit mobilalkalmazásához, amelyet a vFairs támogat, és amely lehetővé teszi számukra, hogy találkozókat ütemezzenek és kövessék a kiállítókat és más látogatókat.

Az Adria Security Summit ismét kiállítókat és látogatókat vonz különböző szektorokból és országokból. A kiállítási terület több mint 85%-a már lefoglalt, ezért rekord számú látogatót és résztvevőt várunk több mint 50 országból világszerte.

További információk az Adria Security Summit 2024-ről, beleértve a regisztráció részleteit és az esemény programját, a www.adriasecuritysummit.com oldalon találhatók, vagy lépjen kapcsolatba a szervezőkkel a summit@asadria.com címen.

Regisztráljon most, és használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget a kapcsolatok építésére, tanulásra és fejlődésre.
Tagek: esemény

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ráncfelvarrás a Jablotron Mercury központon
Olvasta már?
Ráncfelvarrás a Jablotron Mercury központon