Videosec Ultra Starlight kamerák


Videosec Ultra Starlight kamerák
Mesterséges intelligencián alapuló éjszakai képjavítást alkalmaznak a Videosec új Ultra Starlight kamerái. Az alkalmazott Wise-ISP technológia az éjszakai kép minőségét hatékonyan javítja úgy zajszűrésben, mint színvisszaadásban és az objektumok háttértől való szeparációjában. Olvasson tovább, kifejtjük, hogy ez mit jelent.

Két új Ultra Starlight kamera érkezik a Videosec kínálatába, az IPW-2314OV-28FW és ennek dóm párja, az IPD-3624OV-28FW. A Starlight (két AD-konverteres szenzor), majd Super Starlight képalkotás után megérkeztek az Ultra Starlight kamerák, amik az éjjellátás új szintjét jelentik. A kamera Wise-ISP neurális koprocesszora folyamatosan elemzi az szenzorból kiolvasott képet és mesterséges intelligenciával állítja helyre a hiányzó szín-információkat, csökkenti a képzajt, javítja a képélességet, a mozgó objektumokat a háttértől külön kezelve, ezzel csökkentve a bemozdulási elmosódás (motion blur) mértékét is.

Az Ultra Star kamerák IQ képanalitikája felismeri, ha emberalakot lát és ez alapján generál behatolásérzékelési vagy vonalátlépési riasztást. Ezekről push-üzenetekben azonnali értesítést is kaphatunk, de az utólagos visszakeresést is megkönnyítik.

A két új Ultra Starlight kamera részletes műszaki adatai elérhetőek a Videosec.com weboldalon, az éjszakai képüket bemutató videó a Videosec Youtube csatornáján csatornáján érhető el.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a Ksenia lares 4.0 előnyeit és jellemzőit!
Olvasta már?
Ismerd meg a Ksenia lares 4.0 előnyeit és jellemzőit!