Varifokális búrás dómmal bővült a Videosec népszerű 4MP kameracsaládja


Varifokális búrás dómmal bővült a Videosec népszerű 4MP kameracsaládja
Megérkezett az IPD-3534LSA-28Z Starlight, varifokális dómkamera belépő szintű IQ analitikával, tovább bővítve a 4 megapixel felbontású, projektekben is kiválóan alkalmazható, kedvező áron, kompromisszumok nélküli képminőséget nyújtó kamerák választékát.

2024 a 4 megapixeles CCTV projektek éve, ezért fontos, és a képességeivel hiánypótló kamera az új IPD-3534LSA-28Z dómkamera. IK10 vandálvédelemmel, 2.8-tól 12mm-ig zoomolható motorizált autofókuszos objektívvel, ami 31-től 103°-ig terjedő vízszintes látószöget jelent, sokféle kamerapozíció lefedésére teszi alkalmassá. A folyosó-mód támogatása lehetővé teszi, hogy a tengelye körül elforgatva, függőlegesen legyen széles a látószög, ami a rögzítőn is irányhelyesen jelenik meg.

A Starlight kamera dual-gain szenzora és a fényerős objektív 0,003 lux fényérzékenységet tesznek lehetővé. Sötétben, az infravető hatótávja 40m. Erős megvilágítású, kontrasztos árnyékokat tartalmazó, vagy ellenfényes helyszíneken fontos az automatikus WDR használata. Ezzel a kamera a nagy dinamikai átfogású képalkotási módot csak akkor kapcsolja be, amikor a kép kontrasztja ezt igényli. A beépített térmikrofon lehetővé teszi hirtelen zajok, csattanások, vagy zajok megszűnésére történő riasztások generálását is, akár hangrögzítés nélkül is. Tehát egy folyosón minden becsapódó ajtó úgy tud visszakereshető riasztásokat generálni a rögzítőn, hogy közben a hangot nem is rögzítjük, csak a képet. Úgy az IPD-3534LSA-28Z, mint a többi belépő szintű IQ analitikás 4 megapixel felbontású Videosec kamera, felismerik, ha embert vagy járművet látnak a kamera látómezejében, a behatolásérzékelési, vonalátlépési és IQ mozgásérzékelési riasztások is ezek alapján generálódnak.

A négy megapixeles, belépő szintű IQ analitikás kameracsalád fixfókuszú és varifokális, cső- és dómkamera kialakításban, csak infravörös, csak fehér fényű és hibrid, az infra és a fehér fény között automatikusan váltani tudó kivitelben is elérhetőek. Éjjel-nappal kiváló képminőséget nyújtanak, kellően fejlett analitikai riasztásokkal, ezért egyre több kisebb és nagyobb projekt fő kameráit teszik ki.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Téves riasztások és hogyan kerüljük el őket
Olvasta már?
Téves riasztások és hogyan kerüljük el őket