Fogd ki a nagyhalat! Dahua IPC-EBW81230 Fisheye kamera


Fogd ki a nagyhalat! Dahua IPC-EBW81230 Fisheye kamera
Egy kamera, ami 180°-os vagy 360°-os panorámaképet biztosít holtterek nélkül? Igen, a 12 Mpx-es Dahua IPC-EBW81230 Fisheye ezt is tudja, így ideális választás széles, nagy légterű, több bejárattal rendelkező helyszínekre is! Mire képes még ez a Fisheye kamera? Halászd ki a válaszokat rövid cikkünkből!

A PTZ kamerák fejlődő világában egyre csökken a vakfoltok száma, a mesterséges intelligenciával (AI) szerelt eszközök pedig bámulatos módon képesek követni adott személyeket — akár kiértékelve ruhájukat, viselkedésüket és korukat is.

Bár a vakfoltok száma jelentősen csökkent, nem tűnt el teljesen ez a probléma. Erre viszont nagyszerű megoldás lehet az olyan nagy felbontású Fisheye kamerák használata, amelyek 360°-ban fedik le az általuk felügyelt területet!

Mire képes még a Dahua IPC-EBW81230 Fisheye kamera? Olvass tovább és kiderül!

Mekkora fogás!


Kis területek megfigyelésére eddig is tökéletesen alkalmasak voltak a Fisheye lencsével szerelt kamerák, ám voltak hátrányaik — a kisebb felbontás miatt a kamera által lefedett terület is csökkent.

A Dahua IPC-EBW81230 Fisheye kamerája 12 Mpx-es lencsékkel és 4000x3000-es felbontással, széles látószöggel és 360 fokos panorámaképpel rendelkezik. A kamera nagy felbontású videót rögzít 25 képkocka/másodperccel, és támogatja a H.264 és a H.265 tömörítési formátumokat.




A Smart IR technológia megakadályozza, hogy az IR LED-ek kifehérítsék a képeket, ahogy a tárgyak közelebb kerülnek a kamerához. A kamera beépített infravörös megvilágítása nagy teljesítményt nyújt extrém gyenge fényviszonyok között, akár 10 méteres távolságig!

A Day/Night funkciónak köszönhetően a kamera különböző fényviszonyok mellett is kiválóan működik! Nappal színes képeket készít, és automatikusan monokrómra vált, amint a megfigyelési helyszín elsötétül. Így az eszköz képes éjszakai felvételek készítésére is, akár 15 méter távolságon belül.


Az egyik legfontosabb funkció azonban az, hogy a Dahua IPC-EBW81230 képes egyszerre akár 8 különálló kép megjelenítésére, úgy, hogy csak egy videócsatornát foglal le.

Mivel az eszköz felbontása az átlagtól nagyobb, így a megjelenített különálló képek élesek és részletgazdagok maradnak. Ezen képeket egyesével állíthatjuk a kívánt pozícióba.

Az eszköz még arra is lehetőséget biztosít, hogy minden képen számunkra megfelelő módon, digitálisan zoomoljunk.

Amikor kapás van...

Tekintve, hogy a kamera 180°-os vagy 360°-os panorámaképet biztosít holtterek nélkül, ideális választás széles, nagy légterű, több bejárattal rendelkező helyszínekre is!

Hogyha minden bejáratra létrehozunk szabályokat (például: vonalátlepés vagy területfigyelés), akkor egyidőben képes rögzíteni az összes mozgást. Ez jelentősen megkönnyíti a biztonsági szobában dolgozók munkáját, vagy akár az esetleges bűntettek visszakeresését, sőt azok megelőzését is!

Alkalmazási területek



Továbbá érdemes kiemelni az áruházi alkalmazást is, hiszen az IPC-EBW81230 rendelkezik „Heat Map” funkcióval.

A „Hőtérkép” pontos információt képes biztosítani az értékesítésre szánt termékek forgalmáról, ezzel képet adva a vásárlói preferenciákról. Ez az információ óriási előnyt jelenthet a kereskedelemben dolgozók számára!

Ne hagyd elúszni ezt a lehetőséget!

Az IPC-EBW81230 IP67-es besorolású kamera rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így ideális kültéri és beltéri használatra egyaránt. Továbbá rendelkezik IK10-es vandálbiztonsági besorolással is, amelyet kiegészít a lapos profilja, ezáltal növelve az eszköz és a megfigyelt terület biztonságát. Ezenfelül támogatja a microSD kártya használatát akár 128 GB-os kapacitásig, és a PoE (Power over Ethernet) technológiát, ami lehetővé teszi a tápellátást és a videoátvitelt, egyetlen kábel használatával. Rendelkezik továbbá beépített mikrofonnal is, mely tisztán és érthetően rögzíti a zajokat, hangokat. Valamint a kamera integrálhatóságát könnyíti a két hangcsatlakozó: egy be-, és egy kimenet, valamint 2 2 riasztási be- és kimenet.

Ezáltal szinte bármilyen biztonságtechnikai környezetben használható!




Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Fedezze fel a jövő technológiáit az Alphasonic Expo-n 2024-ben is!
Olvasta már?
Fedezze fel a jövő technológiáit az Alphasonic Expo-n 2024-ben is!