Megújult FAAC 746 C – 844 C motorok toló- és úszókapukhoz


Megújult FAAC 746 C – 844 C motorok toló- és úszókapukhoz
Forgalmazó: FAAC Hungary Kft.
Gyártó: FAAC Hungary Kft.


A hagyományos minőség és a fejlett technológia tökéletes egysége

Folyamatosan törekedve a hagyomány és az innováció összekapcsolására, a FAAC 2024-ben bemutatja a továbbfejlesztett 746C és 844C automata kapumozgató motorjait. Ezek az eszközök, a nagy múlttal rendelkező 746-os és 844-es modellek új változatai. Az új motorok a FAAC-minőség szinonimájaként, a széleskörű tapasztalatot, a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot testesítik meg.

Elektronikai és mechanikai újratervezés

A 746C és 844C motorok esztétikus kialakításukkal és méretükkel tűnnek ki, megőrizve elődök, a 746-os és 844-es modellek eleganciáját.


A páratlanul sima működés titka: az olajágyas technológia

Az olajágy a csendes működés és a nagy teljesítmény kulcsa. Ez a technológia egyrészt csökkenti az alkatrészek közötti súrlódást, amelynek köszönhetően hosszabb a motor élettartama, másrészt kiváló ellenállást biztosít a környezeti elemekkel, például szennyeződéssel, vízzel és porral szemben.

E781 vezérlés: A kompatibilitás új határa

Az E781 vezérlés jelentős előrelépést jelent az előző modellhez, a 780D-hez képest. Az új technológiák integrálásával ez a panel kibővíti a motorok kompatibilitását a FAAC ökoszisztémán belül.


Új motorvezérlés: Hatékony automatizálás

Az új E781 panel jeladója retroaktív motorvezérlést valósít meg, érzékeli a tengely fordulatszámát és automatikusan beállítja a betáplált feszültséget. Ez simább működést, lassítás közben is optimális teljesítményt, nyomatékbeállítást eredményez.


Programozható és kezelhető a Simply Connect alkalmazással

Fedezze fel az összes elérhető funkciót a FAAC automatikák és a FAAC Simply Connect alkalmazás közötti teljes integráció lehetőségével.


Elkötelezettség a fenntarthatóság mellett


A FAAC 746C és 844C motorok a toló- és úszókapuk kiváló mozgatójaként, harmonikusan ötvözik a tradicionális és a legmodernebb technológiai megoldásokat. Ez a kombináció a nagy teljesítmény, és a zökkenőmentes működés mellett kézzelfogható elkötelezettséget biztosít a fenntarthatóság iránt, és vitathatatlanul vezető szerepet tölt be az automata kapumozgatók területén.
A FAAC nemcsak kiváló minőségű és hosszú élettartamú termékeket kínál, hanem aktívan elkötelezett a fenntarthatóság mellett. Az új karton csomagolás, a polisztirol kiiktatásával a környezettudatosságot tükrözi. A karton elemek helyettesítik a polisztirolt, így a csomagolás kompaktabb és biztonságosabb.

Video IDE kattintva
Katalógus IDE kattintva

A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
(30) 949 2142
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Miért érdemes a DSC Power riasztórendszerről DSC NEO-ra váltani?
Olvasta már?
Miért érdemes a DSC Power riasztórendszerről DSC NEO-ra váltani?