Pelco termékek a Zmax kültéri védelmi kínálatában

PR hír

Pelco termékek a Zmax kültéri védelmi kínálatában
A kerítésvédelmi rendszerek, lépésérzékelők, elektromos kerítések és radarok forgalmazása mellett a komplex felügyeleti megoldások irányába lépett a cég.

A térkép alapú megjelenítés mellett a SharpView platform minden egyes, a Zmax által fejlesztett vagy forgalmazott kültéri védelmi eszközt képes geolokációval ellátni és azok státuszáról azonnali információval szolgálni. A kifejezetten kiemelt kockázatú objektumok védelmére fejlesztett rendszerhez tökéletesen illeszkednek a Pelco által kínált, NDAA kiberbiztonsági megfelelőséggel rendelkező kamerák.

A több, mint 60 éves PELCO minden terméket az Egyesült Államokan gyártja, eszközei az ONVIF S,G,T és M profilokkal kompatibilisek. Széles termékkínálata a hagyományos IP kameráktól a panoráma, vandálbiztos, extrém időjárásnak ellenálló, valamint hőkamerákon át a robbanásbiztos eszközökig terjed. Kameracsaládtól függően 3 és 5 év garanciát biztosít a gyártó. A Zmax webáruházában megtalálható Pelco modelleket rendszerint azonnal, de a speciális kamerákat is rövid határidővel, európai raktárból kínálja a cég . A megfelelő eszközök kiválasztásában, a tervezésben is segítséget nyújt, igény esetén pedig projektvédelmet is biztosít.

SARIX Value
A Pelco Sarix Value Fix IP kamerái megfizethető megoldást kínálnak kiváló képminőséggel és megbízhatósággal, a valódi WDR-nek köszönhetően rossz megvilágítási és kültéri körülmények között is. A könnyen telepíthető, varifokális és fix objektívvel szerelt, 2 és 5 megapixeles kamerák háromféle kivitelben kaphatók – dome, turret és cső. A dome kamerák IK10 ütésállósági besorolással rendelkeznek.

SARIX Professional
A Pelco Smart Analytics-nek köszönhetően a SARIX Professional fix IP kamerák képesek felismerni az álló vagy mozgó embereket és járműveket, értesítéseket küldeni a gyanús viselkedések észlelésekor, illetve az adott területen a jelenlévőket számolni és a kritikus tömeg elérésekor jelzést küldeni. Az ONVIF Profile M támogatásával a rögzített események gyorsan kereshetők. A dome és csőkamera kivitelek 2, 3, 5 és 8 megapixel felbontású változatokban elérhetők.

SARIX Thermal Enhanced
A fejlett (radiometriai képességekkel rendelkező) SARIX hőkamerák kiegészülve a Pelco Smart Analytics intelligens funkcióival kiváló megoldást nyújtanak kültéri védelmi feladatok ellátására. Az akár 300 méter távolságig érzékelni képes hőkamerák nem csak a jármű és emberi alakok felismerésére képesek, de proaktívan érzékelik a rendellenes hőmérséklet-ingadozásokat előre meghatározott időn és értéken belül, így a biztonságtechnikai alkalmazáson túl kiválóan alkalmasak berendezések túlmelegedésének észlelésére is.

Spectra Enhanced
A robosztus PTZ (pan-tilt-zoom) kamerák lehetővé teszik területek egyetlen pontból történő megfigyelését, akár nagy látószöggel vagy ráközelítve a terület egyes pontjaira. Széles lefedettséget biztosít a 360 fokban körbeforduló, illetve a függőleges irányban dönthető mechanika. Az integrált IR megvilágítók akár 200 méteres hatótávolságig is működnek, a beépített Pelco Smart Analytics pedig hozzájárul a kamerák hatékony használatához – akár egy komplex kültéri védelem részeként.

ExSite Enhanced
A Pelco ExSite Enhanced robbanásbiztos kamerasorozatot arra tervezték, hogy segítségével felügyelhetőek és irányíthatóak legyenek a veszélyes körülmények között végzett műveletek, ahol robbanásveszély áll fenn gyúlékony folyadékok, gázok vagy por jelenléte miatt. Gyújtószikramentes biztonsági kamerák kompakt, fix, PTZ, IR PTZ és bispektrális PTZ kivitelben, 316L rozsdamentes acél borítással, ATEX minősítéssel.
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
17. Országos Biztonságtechnikai Konferencia és Partnertalálkozó
Olvasta már?
17. Országos Biztonságtechnikai Konferencia és Partnertalálkozó