Provision PR-I6320LPRMVF1 IP csőkamera

Rendszámolvasó kamerák

Provision PR-I6320LPRMVF1 IP csőkamera
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Provision-ISR


Az automatizálás növekvő elterjedésével megnőtt a kereslet az olyan vezérelhető rendszerek iránt, mint a kapuvezérlés, a városi felügyelet és a parkoláskezelés. A Provision-ISR LPR technológiát több mint 3 éves analitikai kutatás és fejlesztés támogatja.
A Smart Plate kamerák a legfejlettebb képfeldolgozó technológiára támaszkodnak, hogy a legjobb eredményeket biztosítsák különféle környezeti körülmények között.


A rendszámtábla felismerési analitika területén végzett több, mint 3 éves elkötelezett kutatás és fejlesztés előzte meg az intelligens rendszámtábla olvasó kamerák megjelenését. Ezeket a kamerákat úgy tervezték, hogy kitűnjenek a legkülönfélébb környezeti körülmények között, páratlan hatékonysággal kezelik a gyenge megvilágítású területeket, a kihívást jelentő szögeket és a nem szabványos karaktereket. A Provision-ISR Smart Plate kamerák kiváló felismerési képességekkel büszkélkedhetnek, másodpercenként több rendszámot is képesek rögzíteni akár 70 km/h sebességnél. A több mint 50 nemzetközi rendszámtábla típus azonosítására képes 2 MP/4 MP-es eszközök figyelemre méltó, akár 99%-os felismerési arányt érnek el optimális körülmények között.


Továbbá a 4 MP-es Smart Plate kamerák továbbfejlesztett Wiegand támogatással rendelkeznek a beléptető rendszerekkel való zökkenőmentes integráció érdekében. Beléptető rendszerbe integrálva a kamerát, a Wiegand kimeneten keresztül a leolvasott rendszámok kártyaadatként kerülhetnek be a rendszerbe, mely adatokat később ugyan azon metódusok mentén szűrhetünk az adatbázisban, mint a belépőkártyák esetében.

A Provision-ISR Smart Plate kamerái tökéletesen alkalmasak a következő alkalmazásokhoz:

Kapuvezérlés
A Provision-ISR LPR technológiája növeli a lakóházak, cégtelephelyek, szállodák biztonságát, miközben megkönnyíti a járművek mozgását az ingatlanba való be- és kilépéskor.

Útfigyelés és városfelügyelet
Az intelligens városok nemcsak a jövőnket jelentik, hanem a jelenünket is. A Provision-ISR Smart Plate kamerákkal lehetőség nyílik a járműforgalom megfigyelésére egy adott területen. A kamerák lehetővé teszik a hatóságok számára a gyanús vagy illetéktelen járművek azonosítását, és az ezt követő operatív intézkedést.



Provision rendszámfelismerő kamerák különböző paraméterekkel:

I6-320LPR-MVF1 : 2MP, 2.8-12mm MVF (103.4°-32.4°)
I6-320LPR-MVF2 : 2MP; 7-22mm MVF (44°-17.6°)
I6-340LPRN-MVF1 : 4MP; 2.8-12mm MVF (103°-48°)
I6-340LPRN-MVF2 : 4MP; 8-32mm MVF (41°-15°)



Kiegészítőként opcionálisan ajánljuk a PR-JB14IP66 kötődobozt és a PR-B50PB oszlopadaptert.


SHOB: a parkolást menedzselő szoftver
A Provision-ISR SHOB parkolást felügyelő szoftvere segítségével az üzemeltető teljes ellenőrzést gyakorolhat a felügyelt parkolóhelyek felett és hatékonyan kezelheti a különböző hozzáférési feltételeket. A rendkívül átfogó és intuitív szoftverfelület széleskörű beállítási lehetőségeket tartalmaz:

  • Gyors parkolási terület felvétel parkolóhelyek kiadásával
  • Céges autók nyilvántartása, parkolási csoportok, parkoló kiosztás
  • Látogatók adatainak felvitele, jogosultság beállítás
  • Blokkolt járművek hozzáadása/eltávolítása
  • Rendszámolvasó kamerák felügyelete, élőkép és visszajátszás


    Az LPR kamerák lehetővé teszik a parkolóhelyek hatékony ellenőrzését. Az automatikus rendszámfelismerés segítségével könnyedén nyomon követhető, hogy melyik jármű tartózkodik a parkolóban, és mennyi ideig. Összességében az LPR kamerák olyan eszközök, amelyek megkönnyítik az épület üzemeltetőinek mindennapi munkáját, hozzájárulnak a biztonság és a hatékonyság növeléséhez.

    Gecse László
    Riarex Kft.
    g.laszlo@riarex.hu

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    A vezeték nélküli kamerák sikere: Miért válik a
    Olvasta már?
    A vezeték nélküli kamerák sikere: Miért válik a "kábelmentes" jelszóvá