Gyorstelepítésű, önálló tápellátású Ajax-ready oszlop - SiteGuard


Gyorstelepítésű, önálló tápellátású Ajax-ready oszlop - SiteGuard
Az Ajax eszközökkel felszerelt SiteGuard torony külső tápellátás nélküli megoldást kínál kültéri területek védelmére - köszönhetően a beépített akkumulátornak és a napelemnek. A könnyen telepíthető és szállítható, 37kg-os oszlop átfogó védelmet nyújthat építési területeken, farmokon, üres ingatlanoknál, külső raktáraknál vagy rendezvényhelyszíneken.

A SiteGuard oszlop mind a négy oldalán elhelyezhető MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweller érzékelőkkel 360 fokos lefedettséget biztosít akár 30 m távolságig, és 9 másodperc alatt fotóval hitelesíti a riasztásokat. Emellett a felhasználó valós idejű képet is kérhet az Ajax alkalmazásokon keresztül. Behatolás észlelésekor a StreetSiren Jeweller 113 dB-es hangjelzést és LED villogó fényeket aktivál, amelyek akár 3 percig figyelmeztetik a behatolókat a detektálásról.

A Hub 2 vagy Hub 2 Plus vezérlőpanel biztosítja, hogy a felhasználó azonnal értesítést kapjon a riasztásokról, de a központi egység lehetővé teszi a távoli kezelést, az akkumulátor állapotának figyelését, valamint automatizálási forgatókönyvek végrehajtását is – például az ütemezett élesítést és hatástalanítást. A Hub a beépített akkumulátorhoz csatlakozik, amelyet az oszlop tetején elhelyezett napelem tölt. Beltéri használat esetén, illetve a tárolás ideje alatt a rendszer tápellátása és az akkumulátor töltése hálózatról is megoldható.

A Hub és a tápellátás eszközei egy időjárásálló, IP-minősítésű dobozban kerültek elhelyezésre, melyet DoorProtect Plus érzékelő véd. A dőlés- és ütésérzékelőnek köszönhetően az eszköz észleli és értesíti a felhasználót a doboz kinyitására, a torony jogosulatlan mozgatására vagy manipulálására tett kísérletekről. Ezenkívül az anti-maszk funkciónak köszönhetően a MotionCam Outdoor akkor is riaszt, ha az érzékelő véletlen vagy szándékos eltakarását észleli - még akkor is, ha a rendszer hatástalanított állapotban van.

A SiteGuard oszlopot előkészítve, Ajax eszközök nélkül is szállítja a Zmax, ebben az esetben az oszlop tartalmaz:
  • Galvanizált acél oszlop (magassága 138cm, szélessége/mélysége 68x68cm)
  • 12V-os napelempanel
  • Feszültségszabályzó és akkumulátor töltő
  • IP védett doboz
  • Akkumulátor előkészítés (kábelek és csatlakozók)
  • Tápcsatlakozó külső tápellátáshoz
  • 2db vibráció-mentességet biztosító gumitalp

    A SiteGuard oszlophoz az alábbi Ajax eszközöket ajánlja a cég (és igény esetén így is szállítja):
  • HUB2 (2G) vagy HUB2-4G
  • MotionCam Outdoor
  • StreetSiren
  • 12-24V PSU
  • DoorProtect Plus

    A Zmax – mint a Reddot akkumulátorok forgalmazója - megfelelő akkumulátort is kínál a SiteGuard oszlopokhoz.

    Árakkal és további termékinformációkkal kapcsolatban a +36 (1) 282 9940-es telefonszámon, vagy az info@zmax.hu email címen kaphat további felvilágosítást.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Uniview IPC2314LE-ADF28KM-WP és IPC3624LE-ADF28K-WP
    Olvasta már?
    Uniview IPC2314LE-ADF28KM-WP és IPC3624LE-ADF28K-WP "bagoly" kamerák