Frissült a Dahua MultiVision család


Frissült a Dahua MultiVision család
A Dahua Technology piacra dobta többképalkotós, széles területet nagylátószögű lefedését biztosító új kameracsaládjának továbbfejlesztett verzióját.

A 2016-ban debütált MultiVision portfolió mesterséges intelligencia (MI) funkcionalitással felvértezett Panoramic Splicing, Multi-direction és X-Spans sorozatai költséghatékony megoldást kínálnak speciális kihívások kezelésére – a gyártó illetékesének elmondása szerint. A többképalkotós Panorama Splicing sorozat, fejlett pixelszintű metaadatfúziós algoritmust alkalmaz az egyes képalkotók által generált a kép(-részletek) összefűzéséhez, melynek révén 180°-os panorámaképet hoz létre. A kamera EPTZ funkciója a nagyfelbontású 5 alapképszegmensben képes „pásztázni” és „zoomolni”. A szintén többképalkotós Multi-direction sorozat szabadon pozícionálható optikáival biztosítja a megfigyelt terület optimális lefedését (akár) mindössze egyetlen kamera segítségével. Multi-direction kamerákba integrált FlexStream technológia biztosítja a képalkotónkénti jelfolyamok egyetlen csatornára keverését, ezzel is csökkentve az esetleges VMS licenc- és egyéb költségeket. X-Spans sorozat egy PTZ és nagylátószögű optikával rendelkező fix kamera szimbiózisa. A megoldásba integrált Smart Tracking funkció biztosítja áttekintő (fix) és a megfigyelő (PTZ) csatornák szemantika összehangolását; azaz a áttekintő csatornán keletkező riasztás aktiválja a PTZ előre beállított mozgás forgatókönyvét, biztosítva akár az inkriminált objektum mozgásának követését is.

Forrás: Dahua Technology

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A kutyára nem figyel: Capture PET a Modern Alarm kft.-nél
Olvasta már?
A kutyára nem figyel: Capture PET a Modern Alarm kft.-nél