Tovább bővült az i-PRO kínálata


Tovább bővült az i-PRO kínálata
A japán i-PRO (ex-Panasonic) bemutatta új, mesterséges intelligenciára (MI) épülő analitikai és 132 dB-es széles dinamika tartomány funkciókkal rendelkező, sarok-integrálású, IK11 (70 J behatás elleni) védettségű kameráját.

A kifejezetten börtönök számára kifejlesztett, széles látószögű (131° horizontálisan és 95°vertikálisan), 940 nm-es integrált, 15 méteres hatótávolságú IR sugárzóval rendelkező kamera képalkotója +/- 5°-ban pozícionálható vízszintes és függőleges irányban egyaránt. A rozsdamentes acél ház IK11+ ütésvédelmi besorolása azt jelenti, hogy az IK10 20 J-val szemben 70 J-nyi behatásnak képes ellenállni. A kamera elleni bármilyen szabotázs kísérlet – az ütésektől a ház kinyitásáig – azonnali riasztási eseményt generál. Az eszköz kivitelezése és telepítési sajátosságai minimalizálják annak lehetőségét, hogy azt megrongálják, illetve azzal magukban vagy másokban kárt okozzanak az elítéltek. Az új sarokkamera egyszerre legfeljebb három ingyenes i-PRO MI analitikai alkalmazást támogat. Ezek között olyanok szerepelnek, mint például az MI Video-mozgásérzékelés, az emberazonosítás stb. A fogvatartottak „magánéletének” védelme érdekében az i-PRO AI Privacy Guard funkciója automatikusan el tudja homályosítani az arcokat vagy az egész testet. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kiabálás, üvegtörés és egyéb hangok MI-alapú azonosítását. A magasabb szintű kibervédelem érdekében a vandálbiztos kamera biztonságos boot funkcióval rendelkezik, valamint megfelel a FIPS 140-2 szabvány 3. szintjében meghatározott elvárásoknak. Az új i-PRO sarokkamera várhatóan 2024 szeptemberében lesz elérhető az i-PRO viszonteladói hálózatán keresztül.

Forrás: I-PRO

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a Ksenia lares 4.0 előnyeit és jellemzőit!
Olvasta már?
Ismerd meg a Ksenia lares 4.0 előnyeit és jellemzőit!