Új bispektrális Hanwha Vision kamera


Új bispektrális Hanwha Vision kamera
Mesterséges intelligencia funkcionalitással rendelkező, nagyteljesítményű, bispektrális radiometrikus kamerákkal bővítette kínálatát a Hanwha Vision.

A láthatófény tartományában üzemelő és hőképalkotóval egyaránt rendelkező beltéri kivitelű TNM-C3620TDR/C3622TDR kamerák QVGA/2MP (hőkép/látható fény) felbontású videoanyag létrehozására képesek. A család kültéri tagjai (TNM-C4940TDR/C4942TD) VGA/4K felbontást garantálnak. Az MI alapú tartalomelemző szolgáltatással felvértezett új kamerák szélsőséges fényviszonyok mellett is helytállnak, hőkörnyezeti detektálást -20 °C és 130 °C között biztosítanak. A Hanwha új, bispektrális kültéri kamerái teljes sötétségben, ködben vagy eső esetén is képesek detektálni a potenciális célobjektumokat, magas hatékonyságú területvédelmi, „lődörgés” / gyanús viselkedés detektáló analitikákkal rendelkeznek. A beltéri verziók MI funkcionalitása a látható fény tartományában érhető el. Az intelligens videóelemzés magában foglalja a belépési/kilépési ellenőrzést és a virtuális vonalátlépés-érzékelést is. A kültéri modellek esetében a hőkamera modul a testhő érzékelésével képes azonosítani a potenciális behatolásokat, míg a látható fény tartományában azonosítja és osztályozza a célobjektumokat. Mindezeken felül, az új kamerák figyelmeztethetnek a közúti forgalom anomáliáira (pl. balesetet, torlódás). Tekintettel arra, hogy a hőkamera modulok a 8 kép/s frissítési sebességgel rendelkeznek, nem esnek a Wassenaar Megállapodás korlátozásai alá.

Forrás: Hanwha Vision Eu

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az InterCom GSM/4G termékcsalád egy új taggal bővült
Olvasta már?
Az InterCom GSM/4G termékcsalád egy új taggal bővült