Ne maradjon le, még regisztrálhat a RIEL EXPO 2024 eseményre!

Fedezze fel a biztonságtechnika jelenét és jövőjét!

Ne maradjon le, még regisztrálhat a RIEL EXPO 2024 eseményre!
A RIEL EXPO nem csupán egy esemény, hanem egy olyan szakmai találkozási pont, ahol a rendezők várnak minden biztonságtechnikában tevékenykedő szakembert.

A RIEL Kft első alkalommal rendezi meg kiállítás és konferenciájukat, amelyen az általuk forgalmazott legnépszerűbb és legújabb biztonságtechnikai termékekkel és megoldásokkal ismerkedhet meg a szakmai közönség.


Középpontban a termékek és a technológiai megoldások

A kiállításon 8 különböző megoldás szigettel és 7 RIEL szigettel várják az érdeklődőket.

A megoldás szigeteken kiemelt gyártó partnereik termékeit és technológiai fortélyait mutatják be, itt műszaki és értékesítő kollégákkal, továbbá gyártó partnereik képviselőivel találkozhatnak, termékbemutatókat tekinthetnek meg és kérdéseikre is választ kaphatnak.

Megismerkedhetnek többek között kamerarendszerekkel és beléptetőkkel, behatolás- és tűzjelző rendszerekkel, kommunikációs megoldásokkal, kiegészítőkkel, projektmegoldásokkal, valamint a RIEL ipari megoldásokkal és biztonsági ellenőrzéssel foglalkozó üzletágaival.

A RIEL szigeteken pedig bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, és tájékozódhatnak a cég részlegeinek működéséről. Képviselteti magát értékesítési, logisztikai, műszaki terméktámogató, szervizügyintézési, pénzügyi, beszerzési, valamint marketing csapat is.


Töltse fel szakmai tarsolyát konferencián!

A konferencia keretein belül kiváló szakemberek előadásait hallgathatják meg olyan témákban, mint a Hikvision legújabb technológiái, vagy a Satel új BE WAVE behatolásjelző rendszerének működése.
Ezen kívül bemutatják a modern beléptetési rendszerek jövőjét, valamint azt, hogy a hőkamerák miként segíthetik elő a tűzmegelőzést és az életmentést.

Ráadásul még egy pódiumbeszélgetést is meghallgathatnak a szemünk előtt zajló technikai forradalmakról a biztonságtechnikában. Az esemény megkoronázásaként networking lehetőséget is biztosítanak inspiráló beszélgetések folytatására, a meglévő szakmai kapcsolatok megerősítésére, vagy akár új együttműködések kiépítésére.

A program kötetlen, vegyen részt az Ön számára érdekes előadásokon, és látogassa meg a megoldás, valamint RIEL szigeteket is!

Ha Ön is a biztonságtechnikát tartja hivatásának, akkor ott a helye rendezvényen.
Még itt regisztrálhat az év legnagyobb RIEL eseményére!


További információ IDE kattintva
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A vezeték nélküli kamerák sikere: Miért válik a
Olvasta már?
A vezeték nélküli kamerák sikere: Miért válik a "kábelmentes" jelszóvá