IP kaputelefon Videosec platformon


IP kaputelefon Videosec platformon
Megérkezett a Videosec IP kaputelefonja. Egy platformon a kamerákkal és NVR-ekkel és sok-sok kettessel: 2 Megapixel felbontás, két relékimenet, kétféle hálózati kapcsolat, kétféle kivitelben, felületre vagy süllyeszthető kivitelben.

Picit hosszabb fejlesztési időszak után megérkeztek a Videosec kaputelefonjai. Kétféle kültéri egységből lehet választani. Az ODI-201W-R falba süllyeszthető kivitelű, az ODI-201W-S pedig felületre szerelhető. A többi képességeikben megegyeznek, azaz a 2 Megapixel felbontású kamera elé került egy 124 fokos látószögű panoráma-objektív, két infra LED kíséretében, amelyekkel éjszaka is mindent tökéletesen láthatunk. A kültéri egységek előlapján található a zajszűrős és visszhang-elnyomós térmikrofon és hangszóró is melyből magyarul szólalnak meg a státuszüzenetek. A hívógomb feletti piktogramm mögé került a kártyaolvasó. Egy kültéri egységhez legfeljebb 2.000 különböző 13.56MHz-es RFID kártyát taníthatunk fel az interkom webfelületén. A feltanított belépőkártyákat több interkom között is szinkronizálhatjuk. Egy interkom két kapuvezérlő NO+NC relékimenetet tartalmaz, ezekkel két külön kapu nyitását is vezérelhetjük. A négy szárazkontaktus (riasztási) bemenetet használhatjuk kiengedőgombként, nyitásállapot-érzékelőként síkmágneses ajtóknál, de tűzjelző felől érkező pániknyitóként is. Kétféle hálózati kapcsolatra is lehetőségünk van: 10/100Mbps ethernet csatlakozás mellett 2.4GHz-es WiFi csatlakozást is felprogramozhatunk a kaputelefon webfelületéről. Ethernet csatlakoztatás esetén érdemes a PoE táplálást alkalmazni, de 12V DC-t is használhatunk.

A Guard Live mobilapplikáció folyamatosan új funkciókkal bővül, a Guard Viewerben már alkalmazott felhasználói fiókunkkal bejelentkezve minden eszközünket elérjük és a kaputelefonról indított hívások teljes képernyős videóhívásként futnak be.

Beltérre az IDI-701W két hálózatos (WiFi+LAN), 7” érintőkijelzős beltéri egységet, vagy ezekből egyszerre többet is feltelepíthetünk. Becsengetés hívásfogadása mellett lehetőségünk van kitekinteni a kültéri egységekre, hívásokat indítani a beltéri egységek között, visszahallgatni a nem megválaszolt, üzenetrögzítőre irányított hívásokat, de Videosec IP kamerák képét is csatlakoztathatjuk, néhány érintéssel körülnézhetünk a ház körül.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2N IP One kaputelefon
Olvasta már?
2N IP One kaputelefon