Az Idis termékeivel erősít a kaszinó üzemeltető


Az Idis termékeivel erősít a kaszinó üzemeltető
A Balkán-félsziget vezető kaszinóüzemeltetője (Merit International) az IDIS video-biztonságtechnikai megoldását választotta legújabb, a montenegrói Budva városában található Starlit komplexum részét képező luxuskaszinó és szálloda biztonságának fokozásához.

A Merit International több mint 1 milliárd USD értékű vendéglátó- és szerencsejáték ingatlanportfolióval rendelkezik Észak-Cipruson, Horvátországban és Bulgáriában. A 2500 m2-es Starlit Resort & Casino a vállalat harmadik Montenegrói projektje. A Volga Electronics Ltd. által telepített IDIS rendszer több mint 90 NDAA-kompatibilis kamerát tartalmaz, melyek között helyet kaptak a gyártó nagyhatékonyságú WDR és kétutas audio funkcióval rendelkező, 5MP-es IR dómjai és kompakt PTZ-i. A rendszer lelkét négy db 64 csatornás, kettős tápellátású IDIS Solution Suite (ISS) szerver alkotja. A letelepített rendszer HD minőségű videoanyag rögzítését biztosítja a szálloda és kaszinó teljes területén, beleértve a játékasztalokat, nyerőgépeket és ezek környezetét, biztosítva valamennyi „tranzakció” és kapcsolódó tevékenység valós idejű, megfigyelését, bizonyíték-erejű adatok rögzítését. Az ISS integrációs funkciója biztosítja, hogy Merit különböző kaszinói és üdülőhelyein telepített video-biztonságtechnikai rendszereket szerves egységként kezelhesse a megrendelő. A VMS támogatja a kaszinó ERP (vállalatirányítási) megoldásával való integrációt, illetve a tranzakciós adatok video-anyaghoz rendelését, megjelenítését. A Merit jelenleg teszteli az Idis mesterséges intelligenciával (MI) támogatott analitikáit, többek között a látogatószámlálást és a leggyakrabban használt területek grafikus megjelenítését támogató ún. hőtérképeket.

Forrás: Idis Global

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az InterCom GSM/4G termékcsalád egy új taggal bővült
Olvasta már?
Az InterCom GSM/4G termékcsalád egy új taggal bővült