Új WiFi HaLow funkciós Milesight kamerák


Új WiFi HaLow funkciós Milesight kamerák
A költséghatékony és magas funkcionalitású, telepítő- és felhasználóbarát video-biztonságtechnikai és IoT megoldásairól ismert Milesight a Morse Micro WiFi Halow technológiájával felvértezett új megoldásokkal bővített portfolióját.

A többezer eszköz hálózatba kötését támogató IEEE 802.11ah szabványon alapuló átviteli technológia nagy távolságok áthidalását biztosítja alacsony (1 GHz alatti) frekvencián, szerény energiaigény mellett, így az IoT ökoszisztémák hatékony eleme lehet. Az új Milesight megoldok között található a nagyfelbontású X1 „érzékelőfigyelő” kamera, a VS135 Ultra ToF látogatószámláló és a HL31 Wi-Fi HaLow útválasztó (Gateway). A vázoltaknak megfelelően, az új termékcsalád megnövelt (vezetéknélküli) adatátviteli sebességgel, alacsony energiafogyasztás mellett biztosítja képi és egyéb adatok továbbítását. Az új termékcsalád olyan szegmensekben működő alkalmazások hatékonyságát növelheti, mint az okosváros és -épület megoldások, logisztikai és mezőgazdasági folyamat és termelésvezérlési megoldások, egészségügyi technológiák stb.

Forrás: Milesight Solutions

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Két új biztonságtechnikai disztribútorral erősít a TP-Link Magyarországon
Olvasta már?
Két új biztonságtechnikai disztribútorral erősít a TP-Link Magyarországon