Ajax Video DomeCam Mini

Ajax CCTV picit másként

Ajax Video DomeCam Mini
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: Ajax Systems


Az AJAX termékeket már sokan használják behatolásjelző rendszereiknél. Kiegészítve okosotthon funkciókkal és egyéb életvédelmi eszközökkel.

Ezt kiegészítve érkezett most meg az AJAX CCTV rendszer.
5-8 Mpx kamerákkal és 8-16 ch NVR -el. Az AJAX nem meghazudtolva önmagát ismét tudott újat mutatni a piacon. Ismét újra gondolta azt amit már mindannyian kőbevésettnek gondoltunk.

A kulcs az egyszerűség és a felhasználói élmény.

A rendszer illetve a rendszerelemek programozása hasonlatosan a többi AJAX termékhez az applikáción keresztül történik. A kamerák és egyéb eszközök authentikációja az applikáció által történik. A rendszerelemek nem kérnek egyéni jelszavakat vagy azonosítókat. Mindezt az AJAX felhő intézi.

Fontos megemlíteni, hogy az AJAX TÉR (SPACE) -nek köszönhetően már az eszközök önmagukban is hozzáadhatóak az applikációban. Nem kötött behatolásjelző meglétéhez. Több eszköz és rendszer fűzhető a SPACE ben egy vagy több felhasználóhoz.

Kamerák három féle tokozással érhetőek el: DOME, TURRET és Bullet . Fehér és fekete színekben Felbontás: 5 mpx és 8Mpx Objektívek: 2.8mm és 4mm Minden kamera rendelkezik SD kártya foglalattal ami lehetővé teszik a kamerák autonom működését. Az AJAX AI funkció segítségével könnyen kereshetünk a rögzített felvételeknél emberre, állatra vagy gépjárműre. A true WDR, H264/H.265 tömörítés és a felhasznált anyagok minősége biztosítja a képminőséget amit az ügyfél elvár.

A video rendszerek teljes NDAA-kompatibilitással rendelkeznek !

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Milyen hatással van az elektronikus tűzvédelmi naplók terjedése a tűzjelzők, sprinklerek karbantartására?
Olvasta már?
Milyen hatással van az elektronikus tűzvédelmi naplók terjedése a tűzjelzők, sprinklerek karbantartására?