Videosec 2MP IPW-2122/IPD-3612 kameracsalád

hibrid és IR fénnyel, képanalitikával

Videosec 2MP IPW-2122/IPD-3612 kameracsalád
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


Kiváló képminőség, két megapixel felbontáson, emberalakot felismerő képanalitikai riasztások, beépített nagy érzékenységű térmikrofon, helyi rögzítés mikroSD memóriakártyára, dóm- és csőkamera kivitelben, infravörös (LA) vagy hibrid LED (LSA-WAL) világítással, ami emberalakra fehér fényre és színes képre vált, mindez a lehető legkedvezőbb árakon.

Éjszaka az infra világítás diszkréten rejti a kamerát, ellenben a kamerák fehér fényű LED-jei színes képet tesznek lehetővé, színinformációt biztosítanak. A Videosec IPD-3612LSA-28WAL és IPW-2122LSA-28WAL hibrid fényű kamerái automatikusan tudnak váltani a két mód között, ha emberi jelenlétet észlelnek. A kamerák IQ képanalitikája a riasztási eseményeket is emberi jelenléthez kapcsolódóan generálja.

A hibrid fehér+IR fényű kamerák terjedését a praktikus alkalmazhatóságuk segíti. Területvédelemben, kültéri és beltéri kiegészítő világításként, de akár a díszkivilágítás részeként is alkalmazhatóak. A hibrid megvilágítási üzemmód azt jelenti, hogy sötétben a kamera infravörös segédfénnyel készít fekete-fehér felvételeket, de amint valamelyik riasztási területen emberalakot észlel, átvált színes képre és fehér LED világításra. Egy illetéktelen behatolót ez arra késztet, hogy reflexből belenézzen a fehér fénybe, tehát máris színes felvételünk van az arcáról. Az automatikus fényváltás felprogramozásáról és működéséről bemutató videó is található a videosec.com videótárában.

A Videosec LA- és LSA-WAL sorozatának 2 Megapixeles kamerái két paraméterben különböznek. Az IPW-2122LA-28F és IPD-3612LA-28F kamerákban csak infravörös éjszakai segédfény található, illetve nincs beépített hangszórójuk, csak beépített mikrofonjuk. A többi elérhető funkció és a kedvező ár tekintetében megegyeznek az IPW-2122LSA-28WAL és IPD-3612LSA-WAL modellekel. Emberalak felismerésen alapuló IQ analitikai riasztást (4+4), 120dB valós WDR-t automatikus WDR-aktiválással, beépített mikrofont és mikroSD kártyahelyet tartalmaznak.

A mikroSD kártyahely elsődleges feladata az ANR, azaz amikor megszakad a hálózati kapcsolat az NVR felé, a kamera a behelyezett mikroSD kártyára automatikusan rögzít. A kapcsolat helyreállta után az élőképpel párhuzamosan áttölti a közben rögzített felvételeket is. Ezenfelül telepíthetünk egykamerás, saját memóriakártyára rögzítő rendszert is, ebben az esetben figyeljünk a megfelelő írási igénybevételt elbíró memóriakártya kiválasztására.

Ahogy minden Videosec IP kamerához, úgy a bemutatott 2 Megapixeles kamerákhoz is raktárkészletről elérhetőek a megfelelő gyári kötődobozok is. Ezek kompatibilitási listájáról a Videosec.com termékoldalain talál részleteket. Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát az eurotech@videosec.com címen.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
IP kaputelefon Videosec platformon
Olvasta már?
IP kaputelefon Videosec platformon