Uniview – OWL View- Wise ISP


Uniview – OWL View- Wise ISP
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview


Világos képek sötétben is- Megérkeztek az Uniview Wise ISP kamerái, egyedülálló technológiával!

Megérkezett a DSC Hungáriához is egy eddig soha nem látott, innovatív technológiával rendelkező termék, az Uniview Wise-ISP kamera széria, kiemelkedő tulajdonságokkal felvértezve.

Mit kell tudni röviden a termékről?
Az Uniview Wise-ISP kamerái mesterséges intelligencia technológiát alkalmaznak, ezáltal olyan képet hoznak létre, amely egyedülálló a piacon. Ahogy az alábbi példákon látható, ezek a kamerák képesek egy sötét környezetben lévő képet világos, színes képpé alakítani nagyon alacsony környezeti megvilágítás esetén is.


A hardver korlátai
A biztonsági kamerák hardvere évről évre folyamatosan fejlődött. A nagy, 1/1,8 hüvelykes szenzorok több fényt képesek rögzíteni kevesebb zajjal, az F1.0 objektív pedig több fényt gyűjtenek be, mint a hagyományos F1.6 objektív. Ezek a fejlesztések hasznosak, de a hardver csak egy bizonyos pontig vihet minket, így elérkezett az ideje egy új megközelítésnek, azaz a szoftverek és a képjel-feldolgozási algoritmusok javításának.

Az Uniview AI-t használ a képminőség javítására
Az Uniview milliárdnyi adatpontot dolgoz fel egy nagy képi modellbe, így képes kiképezni kameráit arra, hogy hogyan nézzen ki egy megfelelő kép. Ez a technológia, amelyet Wise-ISP néven ismerünk, több mint 200 különböző helyzetben képes optimalizálni a videó minőségét – például felhős időben, éjszaka, beltéren és még sok más környezetben.

Az Uniview nemcsak a maximális fényérzékenységre tervezett hardvert alkalmazza, folyamatos szoftver- és algoritmusfejlesztéseik révén az Uniview vezetővé vált az ultraalacsony fényviszonyok melletti videómegfigyelésben.

Szellemkép csökkentése Wise-ISP kamerákkal
Amikor egy kamera mozgást rögzít éjszaka, gyakran előfordulhatnak elmosódások („szellemkép”), amelyeket a lassú záridő okoz. Ez elmosódott rendszámtáblákat, az arcrészletek hiányát és a mozgó tárgyak elmosódását eredményezheti, amelyek szellemszerűnek tűnhetnek. A Wise-ISP kamera azonban nagyszerűen minimalizálta ezeket az elmosódásokat, míg a hagyományos ColorHunter kamera külső segédfény nélkül nem tudta tartani a lépést.

Záró gondolatok
Az Uniview OwlView sorozat teljesítménye egyszerűen lenyűgöző, mert nemcsak statikus képeket ad vissza részletgazdagon, hanem jelentősen csökkenti az elmosódásokat is a ColorHunter sorozathoz képest. Minden tesztünket fehér fény nélkül végeztük, így fehér fény használata esetén még jobb teljesítményt kell elérnie.

Kövessenek minket Social Media platformjainkon is , hogy mindig naprakész információik legyenek újdonságainkról!
Facebook
Linkedin

Kérdés esetén forduljon bizalommal üzletkötőinkhez!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2N IP One kaputelefon
Olvasta már?
2N IP One kaputelefon