Kompakt robbanásbiztos MI kamerával bővít a Hanwha


Kompakt robbanásbiztos MI kamerával bővít a Hanwha
Öt megapixeles képalkotást biztosító, mesterséges intelligencia (MI) tartalomelemző funkciócsomaggal felvértezett IP CCTV kamerát dobott piacra a Hanwha Techwin.

A kompakt kivitelű, 1/2”-os tömszelencével ellátott, mindössze 4.78 kg tömegű, IECEx, ATEX, KCs és JPEx tanúsítványokkal rendelkező TNO-C8083E ideális megoldás lehet olyan robbanásveszélyes olyan objektumok védelméhez, mint amilyenek az olajfinomítók, gáztárolók vagy gabonamalmok. Az új kamera MI-alapú tartalomelemző csomagja olyan szolgáltatásokat is tartalmaz, mint a lődörgés- és vonalátlépés-azonosítás. A TNO-C8083E objektumazonosító funkciója magas hatékonysággal képes megkülönböztetni az emberalakot az egyéb környezeti elemektől, beleértve az árnyékokat és az állatokat – a gyártó illetékesének elmondása szerint. Az MI generálta objektum metaadatok hatékony visszakeresést biztosítanak a rögzített képanyagban. A Hanwha széles dinamika tartomány (WDR) és WiseNRII digitális zajcsökkentő funkcióival felvértezett TNO-C8083E magasszintű kibervédelmi funkcionalitással rendelkezik, mely felölei a jogosulatlan hozzáférések blokkolását, a biztonságos rendszerindítási folyamatot, valamint a magas hatékonyságú titkosítást egyaránt.

Forrás: Hanwha Vision EU

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Forradalmi kommunikáció: az IP-intercom rendszerek felemelkedése
Olvasta már?
Forradalmi kommunikáció: az IP-intercom rendszerek felemelkedése