Új Bluetooth olvasó az Axis kínálatában


Új Bluetooth olvasó az Axis kínálatában
Az Axis Communications egy elegáns formavezetésű, bel- és kültéri telepítésre egyaránt alkalmas, POE-képes, a környezeti körülményekkel szemben magas szinten ellenálló Bluetooth olvasóval bővítette beléptető portfolióját.

Az AXIS A4612 lehetővé biztosítja a lehetőséget arra is, hogy a belépésre jogosultak és a látogatók saját okostelefonjuk segítségével léphessenek be a védett területre / helyiségekbe. Az új eszköz a legtöbb RFID-kártya szabványt és a 13,56 MHz-es hitelesítő technológiákat egyaránt támogatja. A besüllyesztett telepíthetőség olyan helyeken is praktikusan alkalmazhatóvá teszi, melyeknél korlátozott a kihelyezhető eszközök száma és/vagy mérete. A karcálló üveg előlappal rendelkező AXIS A4612 és tökéletesen illeszkedik a keskeny ajtókeretekbe és egyéb profilokba. A PoE funkciónak köszönhetően a telepítéshez mindösszesen egyetlen patch kábel szükséges, sem tápkábel, sem az ajtóvezérlővel való közvetlen kapcsolatan nem szükséges. Az Axis új megoldása biztosíthatja az ajtózár és az ajtóállás-érzékelők vezérlését egyaránt. Mindemellett, a karbantartási folyamatok jelentős része elvégezhető távolról, ezzel is csökkentve az üzemeltetés költségeit.

Forrás: Axis Communications
Tagek: IP kaputechnika

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ilyen volt az első RIEL Expo - felejthetetlen pillanatok az idei szakmai kiállításon és konferencián
Olvasta már?
Ilyen volt az első RIEL Expo - felejthetetlen pillanatok az idei szakmai kiállításon és konferencián