Új felhóalapú technológia a RISCO portfoliójában


Új felhóalapú technológia a RISCO portfoliójában
A RISCO, a LightSYS+hybrid technológiájának iparági visszajelzéseire építve fejlesztett ki vezetéknélküli, natív felhőalapú megoldását.

A gyártó által könnyedén telepíthető, karbantartható és kezelhető megoldásként jellemzett LightSYS Air fejlesztése során alapvető cél volt a telepítők munkájának könnyebbé tétele, egyszerűsítése. A LightSYS Air vezeték nélküli rendszert úgy tervezték, hogy a cég HandyApp Configurator applikációjával „felvértezett” okostelefon segítségével minden beállítás egyszerűen és gyorsan elvégezhető legyen. Az applikációt alapvetően úgy fejlesztették, hogy jelentősen csökkentse, egyszerűsítse egy adott rendszer felprogramozásának komplex folyamatait, egyszerűbb, gyorsabb és telepítőbarát élményt nyújtva. A továbbfejlesztett rádiófrekvenciás (RF) technológia biztosítja a rendszerben lévő vezeték nélküli technológia optimális teljesítményét, még kihívást környezetben is. A Grade 2 besorolású, integrált GSM, WiFi és IP kommunikációs funkcióval rendelkező, 128 zónás LightSYS Air a lakossági és kisvállalati szektorok biztonsági igényeit hivatott kiszolgálni. A szövegből-hang szolgáltatást (pl. egyedi rendszer hangüzenetek létrehozását) kínáló LightSYS Air formatervezett fehér és fekete verziókban érhető el.

Forrás: RISCO
Tagek: videotechnika

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ráncfelvarrás a Jablotron Mercury központon
Olvasta már?
Ráncfelvarrás a Jablotron Mercury központon