Videosec PT-23-40WAL-64G pan-tilt (IP67) WiFi kamera és PW-2122W-28F-64G csőkamera

Telepítőként a Videosec két új WiFi kamerájával csak nyerhet, nem veszíthet

Videosec PT-23-40WAL-64G pan-tilt (IP67) WiFi kamera és PW-2122W-28F-64G csőkamera
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


A legkisebb kamerarendszer egy kamerából áll és mikroSD kártyára rögzít. Legtöbbször gyorsan felmerül az igény, hogy még egy-két helyszínt be kell kamerázni, Videosec WiFi kamerára alapozva a bővítés könnyű, egy platformon működnek a kedvező áron kínált WiFi kamerák és a fejlett IQ analitikás kamerák is. Ezzel telepítőként nem veszíthet, csak nyerhet!

Másokkal ellentétben a Videosec teljes platformja egy rendszer, a legolcsóbb WiFi kameráktól a legkomolyabb rögzítőkig és a speciális feladatkörökre szánt kamerákig. Telepítőként ezzel bővítheti az ügyfélkörét, a legkisebb rendszerek sokszor igényelnek bővítést, illetve a közepes és nagy rendszerek is sokszor igényelnek a Videosec WiFi kameráival kivitelezhető megoldásokat. A Videosec PT-23-40WAL-64G pan-tilt forgatható kültéri (IP67) WiFi kamera. A beépített 64GB kapacitású mikroSD kártya helyi rögzítést tesz lehetővé és mobilapplikációban, PC-n GuardStationben vagy webböngészőben történő visszajátszást. Az tanácsoljuk, hogy csak riasztási eseménykor rögzítsen a kamera, ezzel maximálisan megnövelhetjük a beépített memóriakártya élettartamát. A mobilapplikációból vagy NVR-ről is beállítható behatolás illetve vonalátlépés érzékelése emberalak-felismerés alapján történik, mint az éjszakai fényvezérlés és az automatikus váltás IR fényről és fekete-fehér képről fehér LEDekre és színes képre.

A beépített mikrofont és hangszóró használhatjuk kétirányú hangátvitelre, interkomként, de lehetőség van automatikus hanglejátszásra is riasztási eseménykor.

Az IPW-2122W-28F-64G csőkamera szintén beépített 64GB mikroSD kártyát tartalmaz. A PT-23-40WAL-64G kamerához hasonlóan rögzíthetjük és visszanézhetjük az emberalak-felismerése riasztások felvételeit. A beépített mikrofon hangrögzítést is lehetővé tesz.

Mindkét kamerához mellékeljük a 12V DC tápegységet is. Bármelyik Videosec NVR-hez hozzáadva, vagy mobilapplikációból is, könnyedén beállíthatjuk a riasztásokat, rögzítési szabályokat és push-üzeneteket is. Telepítőként a Videosec WiFi kamerákal (ellentétben más gyártók hasonló szegmensbeli megoldásaival) nem piacot veszít, hanem újabb ügyfelekre tehet szert.

A WiFi kamerákról bővebben IDE kattintva tájékozódhat

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Enicom tűz- és vagyonvédelmi kommunikátor
Olvasta már?
Enicom tűz- és vagyonvédelmi kommunikátor