Videosec WiFi IP kamera - Ideális védelem az otthon és az üzlet számára


Videosec WiFi IP kamera - Ideális védelem az otthon és az üzlet számára
A biztonsági rendszerek terén a technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre fejlettebb megoldások érhetők el. Az új generációs biztonsági kamerák, amelyek WiFi funkcióval és számos egyéb kiváló tulajdonsággal rendelkeznek, megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a megfigyelést.

Kiváló WiFi kapcsolat
A kamera 2.4 GHz-es WiFi kapcsolattal rendelkezik, amely IEEE802.11b/g/n szabványokat támogat. A +3 dB külső antenna biztosítja a stabil és erős jelet, így a kamera bárhol elhelyezhető a hálózati lefedettségen belül. Ennek köszönhetően a telepítés egyszerű és rugalmas, nincs szükség bonyolult kábelezésre.

Smart VCA funkció és Emberi alak észlelése
A kamera intelligens videó tartalomelemzési (VCA) funkcióval rendelkezik, amely képes egy adott területen emberi alakok észlelésére. Ez a funkció tovább növeli a biztonságot, hiszen azonnal jelez, ha valaki belép a megfigyelt területre.

Fejlett éjszakai látás
A kamera éjszakai látási képességei kiemelkedőek. A 2D/3D digitális zajcsökkentés (DNR) technológia biztosítja a tiszta képeket még gyenge fényviszonyok között is. Színes felvételek készítéséhez mindössze 0.01 lux fényerőre van szüksége, teljes sötétségben pedig az infravörös (IR) funkció aktiválódik, amely akár 30 méteres távolságot is lefed. Ez garantálja, hogy éjjel-nappal részletes és tiszta képek készüljenek.

Beépített mikrofon és hangrögzítés
A kamera beépített mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hang rögzítését is a videó mellett. Ez további biztonságot nyújt, hiszen nem csak a vizuális, hanem az audió információk is rendelkezésre állnak.

MicroSD kártya támogatása
A kamera microSD kártya támogatással rendelkezik, maximum 128 GB kapacitásig. Ez lehetővé teszi a hosszabb időtartamú felvételek tárolását közvetlenül a kamerán, így nem szükséges külön felhőszolgáltatást igénybe venni, ami költséghatékony megoldást jelent.

Összegzés
Ez a WiFi funkcióval rendelkező biztonsági kamera kiváló választás mind otthoni, mind üzleti felhasználásra. A magas felbontású képminőség, a fejlett éjszakai látás, a beépített mikrofon és a haladó képjavító funkciók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a megfigyelés megbízható és hatékony legyen. A WiFi kapcsolat és a microSD kártya támogatás pedig egyszerű telepítést és rugalmas tárolási lehetőségeket biztosít. Ez a kamera valóban minden szempontból kiváló megoldást kínál a biztonság növelésére.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Enicom tűz- és vagyonvédelmi kommunikátor
Olvasta már?
Enicom tűz- és vagyonvédelmi kommunikátor