A biztonság nem ér véget az ajtónál, 11 éve több mint beléptető!

PR hír

A biztonság nem ér véget az ajtónál, 11 éve több mint beléptető!
Az Accessium a jelen és jövő technológiáját is magában foglaló IoT, M2M és Big Data megoldásokat használó díjnyertes fejlesztés. Mi az elektronikus beléptető rendszer teljes életciklusában részt veszünk, az igény felmerülésétől a hosszú távú üzemeltetésig. A világon 162 országra kiterjedt hálózatunk biztosítja a rendszereink működését.

1999-ben indítottuk el tevékenységünket a biztonságtechnika területén, elsősorban gyengeáramú rendszerek tervezésével, kivitelezésével és üzemeltetésével foglalkozva. Az ügyfeleink igényeit és saját tapasztalatainkat figyelembe véve mindig arra törekedtünk, hogy a legmegfelelőbb és legbiztonságosabb rendszereket kínáljuk nekik.

2010 óta folyamatosan fejlesztéseken dolgozunk, kezdetben saját rendszereink és felhőalapú megoldásaink kiépítésével foglalkoztunk. Az idők folyamán bekapcsolódtunk az IoT (Internet of Things) és a Big Data területeibe is, hogy lépést tartsunk az iparág fejlődésével és az ügyfelek igényeivel. A felhő alapú rendszereink folyamatos és hibamentes üzemeltetése a mi érdekünk is! Hiba esetén azonban gyors és hatékony megoldást tudunk nyújtani, mert az innovatív IoT eszközök biztosítják a felmerülő problémák szinte 100%-os távoli beazonosítását és elhárítását, mindezt sok esetben külön díj nélkül, mert a díjak nagyrészét a havidíj tartalmazza.

2013-tól kezdve saját fejlesztésű beléptetőrendszerekkel bővítettük portfóliónkat, ezáltal még szélesebb körben tudtunk megfelelni az ügyfeleinknek és az iparági elvárásoknak. Az innováció iránti elkötelezettségünk lehetővé tette, hogy továbbra is a biztonságtechnika élmezőnyében maradjunk. Az Accessium rendszerei mentesek a helyszínen nehézkesen felügyelhető szerverektől, a szerver elhelyezéssel nem kell foglalkoznia az ügyfélnek, mert saját fejlesztésű célhardvereket használunk. Függetlenek vagyunk a helyi infrastruktúrától, nem kell bevonni az IT szakembereit és a belső hálózatot a rendszereink működtetéséhez. Technológiánk lehetővé teszi, hogy könnyedén megvalósítunk többtelephelyes igényeket, melyeknek országhatárok és időzónák sem okoznak gondot. Felhő alapú szervereink Európában üzemelnek így biztosítjuk az adatvédelmi (GDPR) megfelelőséget és a szerver redundanciát.

A beléptető rendszer korlátlan számú vezérlővel bővíthető, megoldásunkkal a kábelezés mennyisége drasztikusan csökkenthető. Célhardverünk alkalmas több telephely és mozgó járművek egyszerű összekötésére és hatékony kezelésére területi és időzóna megkötés nélkül, valós idejű adatokkal.

Teljes távdiagnosztikával rendelkezünk, amely megkönnyíti és zökkenőmentessé teszi mind a telepítést, mind az üzemeltetést. A fejlett makrókezelésnek köszönhetően a helyszínen sok funkciót és egyedi megoldásokat tudunk biztosítani fejlesztési idő és költség megtakarításával. Kamerák integrálása a belépési pontokon lehetővé teszi az egy kattintással elérhető személy/tárgy ellenőrzést. 2020-ban elsők között megnyitottuk a lehetőséget külső szoftverek számára, REST API interfészen keresztül kétirányú kapcsolatot és teljes körű integrációs lehetőséget biztosítunk.

Modulrendszerű felépítésnek köszönhetően az üzemeltetési díjak a rendszer méretétől, és a kívánt modulok mennyiségétől, funkcióitól függ. Az Accessium rendszerének költségei jellemzően nem érik el a hagyományos beléptető rendszerek szerver áramfogyasztásának a költségét, erről részletesebben IDE kattintva olvashat.

A MABISZ új vizsgálati rendszere és a műszaki szakértői vélemény alapján a legmagasabb biztonsági szinttel ismerte el az eAccess megoldást.

További 3 előny, hogy miért éri meg velünk dolgozni:
- Mi vagyunk a gyártók, a fejlesztők és az üzemeltetők, így minden problémádra tudjuk a megoldást. Azért vagyunk, hogy segítsünk, és magyarul tudsz a kihívásokról és a jövőbeni egyedi fejlesztésekről is egyeztetni velünk. Az egyedi fejlesztések gyorsak és költséghatékonyak.

- Kiszámítható és előre kalkulálható az üzemeltetési díjazás, mert nincsenek rejtett díjak! Nincs szoftver-karbantartási, szoftverfrissítési, beruházási díj, ennek ellenére a szoftver mindig naprakész és magas biztonságú.

- Perceken belül adjuk azt a modult és a hozzá tartozó funkciókat, amire szükséged van, ráadásul a modulokhoz tartozó programfrissítések távolról, automatikusan, a rendszer leállása nélkül mennek végbe.

Mi az, amit ne várjanak tőlünk:
  • Állandó problémákat a(z) szerverrel, szoftverrel, hálózattal, IT-val, tűzfallal, SSL kulcsokkal, VPN-nel, telefonos      applikációval, "dyndns"-sel vagy a fix ip címmel, kártyajogok frissítési sebességével.
  • Verziófrissítésből adódó állandó menük, gombok felcserélését.
  • Bonyolult telepítést.
  • Bonyolult beállításokat.
  • A garanciaidő utáni segítség elmulasztását.
  • Drága és lassú kiszállási és óradíjakat, akárcsak egy órabeállítás miatt.
  • Nem biztonságos adatátviteli protokollok használatát: pl.: wiegand, clock and data, http…

    Az Accessium folyamatosan biztosítja ügyfeleinek a rendelkezésre állási és segítségnyújtási lehetőséget 24/7 (SLA). Az innovatív IoT eszközök biztosítják a felmerülő problémák szinte 100%-os távoli beazonosítását és elhárítását külön díj nélkül, a díjak nagyrészét a havidíj tartalmazza.

    Az Accessium rendszerei biztosítják, hogy vállalkozása vagy szervezete mindig lépést tudjon tartani a technológiai fejlődéssel és a piaci trendekkel. A velünk való együttműködés garantálja, hogy Ön mindig a legjobb megoldásokat kapja, amit hosszú távon biztonságosan és költséghatékonyan tudunk üzemeltetni.

    Főbb Megoldásaink:
    eAccess – Felhő alapú, IoT Beléptető rendszer, mely több telephely és mozgó járművek egy rendszerben való kezelésére, valós idejű adatok feldolgozására is alkalmas.

    eTimesheet - Munkaidő nyilvántartó rendszer, mely külön szoftver telepítése nélkül teszi lehetővé a rendszerben regisztrált felhasználók be- és kilépéseit, és az egyedi funkciógombok használatának nyilvántartását. A nyers adatok kétirányú API interfész használatával integrálhatóak bérszámfejtési rendszerhez is.

    eEscape - Vészkiürítés menedzsment, mely a beléptető rendszer adatainak feldolgozásával támogatja a mentők, tűzoltók vagy rendőrök munkáját a felhasználók utolsó ismert tartózkodási helyével, melyek távoli és biztonságos szervereken tárolódnak.

    eVisitor - Látogatók kezelése, mely az eAccess-be van integrálva, ez a modul támogatja továbbá az előre beállított jogosultságokat és ajtócsoportokat, ami leegyszerűsíti és felgyorsítja a kezelő munkáját. ePlayback - Kamera események felhasználóhoz rendelt gyors visszanézése akkor is, ha a kamera rendszer nem elérhető.

    eHorn - Műszak szünet és váltást jelző hang jelzőmodul. Ezt a rendszert olyan létesítmények számára terveztük, amelyek nagy területekkel vagy zajos munkakörnyezettel rendelkeznek.

    eMonitor - Adatgyűjtés/nyomonkövetés/feldolgozás modul, mely nagyszerű eszköz lehet a létesítmények számára, hogy hatékonyabbak, sikeresebbek és jövedelmezőbbek legyenek.

    eCredit - Kredit kezelés, mely abban az esetben hasznos, ha azonosító kártyáját fizetésre használná az adott területen. Ez a modul harmadik fél integrációjával vagy anélkül is használható.

    eDoc - Kártyatulajdonosok, dolgozók munka alkalmassági és egyéb iratainak tárolása és belépési jogosultsághoz társítva logikai feltételek kezelése. eForget - A hangosító és a riasztórendszer együttes integrációja, a partíciók automatikus kezelése jogosultsági szintek, és az előre beállított idők figyelembevételével.

    eTransport - Korlátlan számú mozgó jármű és felhasználó összekötése, területi és időzóna megkötés nélkül, valós idejű adatok azonnali feldolgozásával. eIntegration - REST API interfészünk magas-fokú támogatással, 30 programnyelven példákkal illusztrálva segíti a gyors és költséghatékony integrációt harmadik fél számára.

    eElevator - Szintenkénti jogosultágkezelés 400 emeletig költséghatékonyan és biztonságosan úszókábel telepítése és használata nélkül.

    eCabinet – Intelligens, megbízható és rugalmas szekrényzár rendszer kezelés makróvezérléssel.

    eAccessONE – Egyajtós online beléptető célhardver GSM kommunikációval, zár vezérléssel és korlátlan számú felhasználó kezeléssel, helyi számítógép és szoftver telepítése nélküli működés.

    eTimesheetONE - Mobil munkaidő terminál célhardver 5 funkcióbillentyűvel, GSM kommunikációval, helyi számítógép és szoftver telepítése nélküli működés. Fix telepítésre vagy mobil használatra is alkalmas.

    eBuilding - Költséghatékony és biztonságos épületvezérlés, helyiségekre lebontott makróvezérlés, jogosultsági szintek kezelése, épületfelügyeleti (BMS) rendszerhez való integrációs lehetőség.

    eGate - online felhő alapú, önállóan működő beléptető forgóvilla és gyors-kapu, GSM kommunikációval, helyi számítógép és szoftver telepítése nélküli működés.

    eRemote - Bármilyen analóg eszköz távoli vezérlése applikáció telepítése nélkül, jogosultsági szintek figyelembevételével.

    eOpener - Virtuális azonosítóval helyi vagy távoli ajtónyitás, pl.: okostelefonnal, applikáció telepítése nélkül.

    eGuard – Őrszolgálat munkáját segítő modul.

    Általános információk:
    sales@accessium.eu (30) 835 76 93
    Technikai információk:
    info@accessium.eu (20) 974 2125

  • Tagek: beléptető

    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Miért érdemes a DSC Power riasztórendszerről DSC NEO-ra váltani?
    Olvasta már?
    Miért érdemes a DSC Power riasztórendszerről DSC NEO-ra váltani?