Új 8K-s kamera az Axis kínálatában


Új 8K-s kamera az Axis kínálatában
Az Axis Communications bejelentette új, 8K-s képalkotást kínáló, 50-150mm-es (21°-7° látószögű) 3x-os ZOOM optikával ellátott, „minden egyben” jellegű, PoE táplálású, kültéri csőkameráját.

A 4/3”-os képalkotóval – így kiváló fényérzékenységgel – rendelkező AXIS Q1809-LE 41 MP-es felbontást kínál 15 kép/s és 8K-s videoanyagot 30 kép/s frissítési sebesség mellett. Az elektronikus kép stabilizátor funkció speciális telepítések (magas oszlopok, sportcsarnokok stb.) esetén is probléma mentes képalkotást tesz lehetővé. Az új kamera megkapta az Axis Edge Vault hardveralapú kiberbiztonsági platformját, mely megnövelt kibervédelmet nyújt a felhasználók részére, védve az eszközt és az általa kezelt érzékeny információt az illetéktelen hozzáféréstől. A még magasabb szintű kibervédelem érdekében az AXIS Q1809-LE FIPS 140-3 Level 3 tanúsítvánnyal rendelkező biztonságos titkosításikulcstárolást és -műveleteket biztosít.

Forrás: Axis Communications

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új hibrid fényű 4MP dómkamera a Videosec kínálatában
Olvasta már?
Új hibrid fényű 4MP dómkamera a Videosec kínálatában