Axis Q1809-LE bullet kamera


Axis Q1809-LE bullet kamera
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications


Az Axis új Q1809-LE 4K bullet kamerája nagy távolságú megfigyeléshez ideális, többfunkciós, kültérre is használható, emellett kiváló képminőséget biztosít akár 41MP felbontásban, nagy fényérzékenységgel és rendkívül magas pixelsűrűséggel.

Egyedi gyártású, tele (50-150 mm) Canon objektívvel és 21°-7°-os vízszintes látómezővel rendelkezik, a még ezen felüli 3x-os digitális zoommal azonosítási célokra is ideális.

Láss minden részletet!
Ez a 2db Axis pocesszorra épülő eszköz rendkívüli részletgazdagságot biztosít nagy távolságokon is, 41 MP-t kínál 15 fps-sel vagy 8K-t akár 30 fps-sel. A 4/3”-os képérzékelő pedig kivételes teljesítményt biztosít gyenge fényviszonyok között is. Egyedi gyártású Canon teleobjektívvel (50-150mm) tökéletes távolsági megfigyeléshez, és rendkívül magas pixelsűrűséget biztosít. Az elektronikus képstabilizátor (EIS) zökkenőmentes videózást biztosít olyan helyzetekben, amikor a kamera rázkódásnak van kitéve, például sportarénáknál vagy szeles kikötőkben. Ezenkívül az Axis Zipstream csökkenti a sávszélességet és a tárhelyigényt a képminőség romlása nélkül.

All-in-one eszköz mindenre készen
Ez a nagy teljesítményű kamera mindent tartalmaz, amire szüksége van, és dobozból kivéve azonnal használatra kész. Robusztus alumínium házba zárva egy rögzítőkart is tartalmaz a könnyű telepítés érdekében. A tágas kötődoboz pedig biztonságos kábelkezelést biztosít. Ezenkívül a PoE kimenetnek köszönhetően további kábelezés nélkül csatlakoztathat és táplálhat egy másik eszközt. Ez kiküszöböli a további portok bérlését, és leegyszerűsíti a telepítést.

Biztonságos és robusztus megfigyelés
Az AXIS Q1809-LE tartalmazza az Axis Edge Vault hardver alapú kiberbiztonsági platformot, amely védi az eszközt, és megvédi az érzékeny információkat az illetéktelen hozzáféréstől. Ezenkívül FIPS 140-3 Level 3 tanúsítvánnyal rendelkező biztonságos titkosítási kulcs tárolást és műveleteket kínál. Ez a robusztus, időjárásálló, kültéri használatra is alkalmas kamera IP66-, IP67-, IK10- és NEMA 4X besorolású, és IK08 besorolású ütésálló elülső üveggel rendelkezik. Működési hőmérséklete -40 °C és 55 °C között van, emellett beépített a túlfeszültség elleni védelemmel is rendelkezik.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Elérhető a Pyronix BatteryCam2
Olvasta már?
Elérhető a Pyronix BatteryCam2