FAAC Magnetic beléptető rendszerek

Az elegáns, hatékony, biztonságos beléptetés

FAAC Magnetic beléptető rendszerek
A MAGNETIC termékek jelen vannak a tömegközlekedésben, repülőtereken, sportlétesítményekben, autópályákon, parkolóházakban és közintézményekben, vagy akár a magánszektorban (magánépületek, társasházak, lakóházak) ahol mind az emberi, mind az anyagi védelme, vagyis a biztonság kiemelt prioritást élvez.


Az utasok áthaladásának felgyorsítására fejlesztették ki, automata útlevélellenőrzéssel kombinálva. Az egyszerű, intuitív használati útmutató felgyorsítja az áthaladási folyamatot. Jellemző tulajdonságai: Moduláris felépítés, széles körűen testre szabható és könnyen karbantartható.


A magas biztonsági követelményeket támasztó igényes architektúra nagy kihívást jelent, különösen a beléptetés területén. A tervezők, és a telepítők, a MAGNETIC rendszer-megoldásaival a legmagasabb felhasználói igényeket is könnyedén képesek kiszolgálni. A kapuk az extra karcsú sziluettjüknek köszönhetően esztétikusan illeszkednek a környezetbe, a kompromisszummentes műszaki tartalom pedig garantáltan magas biztonságot is nyújt.

A szabványoknak megfelelő technikai paraméterek azonban a modern külső burkolat alatt jelen vannak, intuitív vezérlőrendszerével, rendkívüli funkcióival és jövőorientált kapcsolataival az MAGNETIC újra definiálja a beléptetőrendszereket.


A vállalatok, intézmények vagy repülőterek által üzemeltetett külső területeket is védeni kell az illetéktelen belépéstől. A MAGNETIC forgókapuk és lengőajtók könnyen integrálhatók a meglévő nyílásba vagy kerítésrendszerbe. Mechanikus, és elektromechanikus kivitelben kapható a gyalogos és kerékpáros beléptetés biztosítására alkalmas egész alakos kapu. A számos kialakításnak, felszerelési lehetőségnek és biztonsági szintnek köszönhetően a MAGNETIC kapuk ideálisan illeszkednek akár a meglévő rendszerekhez is. Minden beléptetőkapu robusztus és szervizbarát kialakítású, innovatív és gazdaságos MHTM™ hajtástechnikával rendelkezik, ami kiemelkedően magas élettartamot, akár 10 000 000 nyitási és zárási ciklus biztosít.


Világszerte több mint 200.000 telepített sorompó
A MAGNETIC a járműsorompók átfogó választékát kínálja, amelyek szélessége, nyitási sebessége, funkciói és tartozékai optimálisan a kívánt alkalmazáshoz igazíthatók. Minden modell közös jellemzője a robusztus, szervizbarát kialakítás, a gazdaságos MHTMTM hajtástechnológia és a kivételes, akár 10 millió nyitási és zárási ciklust elérő élettartam. (kopó alkatrészek nélkül).

Alacsony üzemeltetési költségek
Az egyszerű felhasználói igényektől a bonyolult projektekig igény szerint kiválaszthatja a megfelelő sorompót. A legkorszerűbb technológiát környezetbarát és újrahasznosítható anyagokat használnak. Vezérlése, szoftvere felhasználóbarát és az igényeknek megfelelően konfigurálható. A MAGNETIC sorompók lényegesen kevesebb energiát fogyasztanak, mint a versenytársak hasonló termékei. Minden sorompó beépített kéthurkos érzékelővel rendelkezik. A meghajtó egység a sorompókban – az MHTM MicroDrive rendkívül nagy nyomatékot képes leadni minimális energiafogyasztás mellett, annak ellenére, hogy az egység kis helyigénnyel rendelkezik. A nagy nyomaték garantálja a legjobb működést még szélsőséges időjárási körülmények között is.

Alacsony üzemeltetési költségekkel rendelkező, szinte karbantartást nem igénylő technológiával gyártott sorompók az élettartamuk alatt a működési ciklusainak száma elérheti a 10 millió ciklust.

MAGNETIC termékismertető katalógus elérhető IDE kattintva

MAGNETIC termék referenciáink IDE kattintva


A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
(30) 949 2142
Tagek: beléptető

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Miért érdemes a DSC Power riasztórendszerről DSC NEO-ra váltani?
Olvasta már?
Miért érdemes a DSC Power riasztórendszerről DSC NEO-ra váltani?