Új XtraD kapuzárral bővít a Codelocks


Új XtraD kapuzárral bővít a Codelocks
Codelocks piacra dobta Gate Solutions termékcsaládsja legújabb tagját. Az egypontos rögzítésű, fix XtraD Heavy Duty Gate Lock-ot kifejezetten olyan kültéri kapukhoz tervezték, ahol a kódzáras technológia az elvárt védelmi minimum.

A Codelocks nagykapacitású CL500 és CL600 mechanikus és CL5000 elektromos záraival kompatibilis, robusztus kivitelű, a fokozott rugalmasság érdekében időkorlátos kódokkal operálni képes új terméket úgy tervezték, hogy az a legkeményebb körülményeknek (beleértve a korrozív környezetet) képes legyen ellenállni. A fogógombos és nyomókaros egykezes nyitást biztosító verzióban elérhető XtraD Gate Lock elérhető kifejezetten vízközeli (tenger, tó stb.) telepítést támogató opcióban is. A rozsdamentes acélszerkezetű Codelocks XtraD Gate Lock-ot több mint egymillió ciklus kiszolgálására tervezték és tesztelték. Állítható, nagy teherbírású zárnyelve és törésvédett csapszege akár 15 mm-es után-állítást is lehetővé tesz a zár eltávolítása nélkül. A gyártó megállapítása szerint, az új termék kifejezetten alkalmas olyan objektumok (pl. közintézmények) védelméhez, melyekbe csak adott időintervallumokban biztosított a belépés a látogatók többsége számára, de biztosítani szükséges az ezeken kívüli munkavégzést (pl. karbantartás).

Forrás: Codelocks
Tagek: kaputechnika

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Miért érdemes a DSC Power riasztórendszerről DSC NEO-ra váltani?
Olvasta már?
Miért érdemes a DSC Power riasztórendszerről DSC NEO-ra váltani?