FAAC forgalomgátló oszlopok magyarországon


FAAC forgalomgátló oszlopok magyarországon
A FAAC a forgalomgátló oszlopok széles választékát kínálja lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra, parkolók biztosítására, terrortámadások megelőzésére.

A pollerek standard festett vagy rozsdamentes kivitelűek lehetnek. Az oszlopok magassága, a 600, 800 vagy 1000mm, az átmérő a típus függvényében 200 vagy 275 mm. Poller portfóliónkban hidraulikus, automata, félautomata és fix oszlopokat kínálunk az alábbi felhasználási területekre:


Magyar Parlament, Budapest Kossuth tér, FAAC JS48 H1000

Az Országgyűlés Hivatala 2023-ban egy EU-s tendert hirdetett meg, a Magyar Parlament körül telepített anti-terror kivitelű automata süllyedő oszlopok cseréjére vonatkozóan. A parlament épületét korábban is FAAC J355 technológiával szerelt, M30-as anti-terror oszlopok védték. 2023-ban ismét a FAAC termékei kerültek kiválasztásra, ezúttal az újabb generációt képviselő JS48 típusú anti-terror oszlopok kerültek beépítésre. A FAAC úgy fejlesztette az új termékcsaládot, hogy a keskenyebb JS48-as poller (275mm), a J355 aknájához is kompatibilis legyen, így komolyabb bontási vagy mélyépítési munkálatok nélkül, könnyen és gyorsan megoldható a pollerek cseréje.



FAAC JS 48 H egy kiemelt biztonsági követelményeknek megfelelő, objektumvédelemre kialakított tanúsítványokkal rendelkező forgalomgátló oszlop. A FAAC JS48 forgalomgátlóoszlopok tanúsítvánnyal rendelkeznek egy 7500 kg-os, 50 km/h-val hajtott teherautó megállítására, igazolt működéssel ütközés után is.

Biztonsági szabványok: PAS 68, IWA 14-1, ASTM F2656. Műszaki adatok: átmérő 275mm, magasság 1000mm, védőborítása mDure® és Aisi 316 szatén bevonatú rozsdamentes acél, üzemi hőmérséklet -15°C / +80°C, aknafűtéssel -40°C / +80°C. A JS oszlopok mDure® védőburkolattal vannak ellátva, amelyek a piacon lévő többi pollertől eltérően lehetővé teszik az oszlopok külső burkolatának gyors és olcsó felújítását, elkerülve ezzel a magas szét- és összeszerelési költségeket. A Rilsan® korróziógátló poliamid gyanta innovatív felhasználása védelmet biztosít a korrózió, időjárás viszontagságok és a vegyi anyagok ellen.


Tekintse meg a JS48 törésteszt videóját IDE kattintva

ALBA Aréna, Székesfehérvár

FAAC B614 elektro-mechanikus sorompók, FAAC J275 H800 pollerek


Néhány hete adták át, a 46 milliárd forintból megépült multifunkcionális Alba Arénát, amely az ország egyik legszebb jégkorong csarnoka. A minden igényt kielégítő aréna, a Hydro Fehérvár AV19, illetve a válogatott meccseinek biztosít pazar helyszínt. Április 19-én a magyar válogatott Norvégia legyőzésével avatta fel az Alba Arénát. A Market-Vilati kivitelezésében megépített sportszentély parkolóiban, FAAC B614 típusú sorompókkal, és FAAC J275 típusú automata süllyedő oszlopokkal szabályozzák a forgalmat.


A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
(30) 943 2100
(30) 949 2142
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Innovatív megoldás a kamerák világában: Uniview Wise-ISP széria már elérhető a DSC Hungária Kft. kínálatában
Olvasta már?
Innovatív megoldás a kamerák világában: Uniview Wise-ISP széria már elérhető a DSC Hungária Kft. kínálatában