2N IP One kaputelefon


2N IP One kaputelefon
Nem csak a nagy lakóházakban van szükség okos beléptetésre - a családok is profitálhatnak az IP-intercomok által kínált fokozott biztonsági lehetőségekből. Bár népszerűek, az egyszerű videó csengők alapvető jellemzői le vannak maradva mind videóminőség, mind otthoni biztonsági funkciók tekintetében.

Az új 2N IP One-t úgy tervezték, hogy áthidalja a szakadékot a nagy, többlakásos épületekhez alkalmas, rendkívül fejlett IP-intercom és a túlságosan leegyszerűsített videó csengő között.

Mitől lesz nagyszerű a 2N IP One?

A dizájn

A letisztult és modern kialakítású 2N IP One vékony profillal, lekerekített élekkel rendelkezik, és három színben kapható: fekete, szürke és bronz. Testreszabható, névcímke nélküli, háttérvilágítással rendelkező gomb, amely képes megjeleníteni a teljes RGB-spektrumot, ami jelzi a kaputelefon állapotát – legyen az üresjárat, csengetés, hívás közben, vagy az ajtó nyitva tartása.

A tartósság
Az elemeknek ellenálló 2N IP One IP66 és IK08 tanúsítvánnyal rendelkezik, így ellenáll a vandalizmusnak, a víznek és a pornak. Kiváló minőségű eloxált alumíniumból készült, így a tartóssága páratlan.

A képességek
A bejárati ajtó irányítását a következő szintre emelve a 2N IP One közvetlen csatlakoztatható a zárhoz. Ez lehetővé teszi (My2N alkalmazáson vagy egy 2N beltéri állomáson keresztül) az interakciót a látogatókkal, ajtónyitást, QR-kód alapú hozzáférés biztosítását a vendégeknek vagy hogy a vendégek maguk nyissák ki az ajtót – a hagyományos videós csengőkön túlmutató lehetőségek. Sőt, folyamatos Full HD videó felügyeletre is képes, mivel a video-intercom kamerája mozgást vagy megnövekedett zajt észlelve azonnal figyelmezteti a lakókat, és azonnal felvételt készít a külső eseményekről. Adaptive Face Zooming funkcióval is rendelkezik, amely biztosítja, hogy a lakók kristálytiszta képet kapjanak arról, hogy ki áll az ajtóban.

Az integrációs potenciál
Az otthoni automatizálási eszközökkel zökkenőmentesen integrálható 2N IP One támogatja a nyílt protokollokat és a különféle beépülő modulokat, megkönnyítve a csatlakozást a vezető otthoni és irodaibiztonsági rendszerekkel.

A minőség
A kiemelkedő hangminőséget biztosító IP-video kaputelefon érzékeny mikrofonjának és erős hangszórójának köszönhetően kristálytiszta kommunikációt biztosít a lakók és a látogatók között, még zajos környezetben is.
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ez már nem a nagyapád Jablotronja!
Olvasta már?
Ez már nem a nagyapád Jablotronja!