Új GPRS kommunikátor a Jablotron-nál


Új GPRS kommunikátor a Jablotron-nál
Az augusztus végén megszűnt JA-190Y 2G GPRS helyett a JA-191Y LTE 4G GPRS kommunikátort tudjuk a legkisebb JABLOTRON központhoz, a JA-100Kx-hoz csatlakoztatni, ha a beépített LAN kommunikátoron túl nagyobb biztonságra törekszünk, vagy nincs vezetékes internet az ingatlanban.

Ez már egy modern, 4G kommunikátor, mely jelen tudásunk szerint évtizedekig el fogja tudni látni a feladatát, és gyorsabb kommunikációra képes, mint a most megszűnt 2G elődje.

Az új kommunikátor a JABLOTRON többi, korábban megszűnt régi központi egységeihez (JA-101Kx; JA-106Kx) is használható. Ezeknél, amennyiben a beépített GPRS kommunikátor meghibásodik, nem tudunk alaplapot cserélni, mert már nem gyártják őket. Így jobban járunk, ha ezt az új készüléket csatlakoztatjuk a központi egységhez. Ebben az esetben a készülék letiltja az alaplapon levő beépített 2G vagy 3G kommunikátor működését. Amennyiben a JABLOTRON hivatalos hazai forgalmazójától, az LDSZ-től vásárolja, SIM kártya vagy távfelügyeleti előfizetés esetén terméktámogatással tudja megvásárolni a készüléket.

Új telepítésnél, ahol igényként felmerül a GPRS kommunikátor, jobban jár a felhasználó, amennyiben a JA-100Kx központ tudásához nagyon közel álló JABLOTRON Mercury központot telepíti. A vezetékes, sőt a vezeték nélküli változat műanyag házzal, trafóval, beépített szintén 4G GPRS és persze LAN kommunikátorral együtt is olcsóbb, mint a JA-191Y kommunikátor önmagában. A JA-102KY és JA-102KRY JABLOTRON Mercury riasztó rendszereket kizárólag azok telepíthetik, akik bizonyítvánnyal rendelkeznek arról, hogy részt vettek az LDSZ Kft. által tartott JABLOTRON Mercury képzésen. Jelentkezzen mihamarabb a képzésünkre ITT.

Forrás : LDSZ Kft., a JABLOTRON Alarms hivatalos magyarországi forgalmazója

Szabó Péter
LDSZ Kft. főmérnök












Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Inim EWT100-Tester helyszíni felmérő készlet
Olvasta már?
Inim EWT100-Tester helyszíni felmérő készlet