Inim Nexus kommunikátorok


Inim Nexus kommunikátorok
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: INIM ELECTRONICS S.R.L.


A vagyonvédelmi rendszerünk több módon is kapcsolódhat a külvilághoz. Stabil, szünetmentes és biztonságos csatlakozást nyújt ehhez az Inim NEXUS/G és NEXUS/4G GSM készüléke. Lehetőséget biztosít GSM alapon felhő elérésre, mely titkosított csatornán keresztül teljes hozzáférést biztosít a rendszerhez interneten keresztül. Hagyományos és mobilalkalmazáson keresztül is kezelhetővé és programozhatóvá válik a rendszer.

A NEXUS egy olyan interfész, mely az INIM által gyártott SmartLiving vagy PRIME központokkal együttműködve valósítja meg a szünetmentes GSM és Internetes kommunikációt. Ugyanúgy csatlakozik a BUS-hoz, mint bármely más buszos eszköz, ezért a rendszer bármely pontjára illeszthető. A központ részeként olyan kommunikációs csatornát biztosít, ami a PSTN vonalat kiváltja vagy helyettesítheti és az internetet is biztosítja.

A NEXUS lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hanghívással, SMS-el értesüljenek vagy digitális hívásokat küldjenek a 2G/4G hálózaton keresztül. A NEXUS segítségével a központok automatikus vagy akár szerkeszthető SMS-t küldhetnek minden eseményről, és számazonosítással vagy SMS által küldött parancsokkal is irányíthatók. Ennek eredményeként lehetőség van folyamatokat indítani, kimeneteket be- vagy kikapcsolni, az eszköz állapotát lekérdezni. Ezek a műveletek szintén végrehajthatók egy előre meghatározott telefonszám lista alapján.

A készülék bármelyik szolgáltató SIM kártyájával működik, legyen az feltöltős vagy előfizetéses (javasolt). Automatikus APN beállításokat használ, de a telepítéskor ez szükség szerint módosítható.

Sikeres kapcsolati beállításokkal lehetséges a 2G/4G-n keresztüli távprogramozás, távdiagnosztika a telepítőnek és a távkezelés a felhasználónak. A többterületes rendszerekben akár több távfelügyeletre is (10 db) a legszélesebb körben használt protokollokkal kommunikálhat, beleértve a Contact-ID és a SIA-IP szabványt.
A NEXUS lehetővé teszi mind a telepítő, mind a felhasználó számára az Inim Cloud és a peer-to-peer szolgáltatásokat. Az INIM HOME alkalmazáson keresztül egy egyszerű felhasználói regisztrációt készítve/megadva, máris kezelhetővé válik a rendszer a helyszínen is használt saját kódjának megfelelően.
Fő kommunikációs eszközként vagy tartalékként is használható egy rendszerben, akár a vezetékes PSTN telefon, akár a vezetékes LAN kapcsolat megszakadása esetén.

A NEXUS az alábbi funkciókat kínálja:
  • Beszédhívás SmartLogos30M beszédmodul segítségével. Ez 500 db szöveg hozzárendelését kínálja bármelyik      eseményhez, ami csak történhet.
  • Digitális átjelzés, akár több távfelügyeletnek, különböző protokollokkal (CONTACT-ID, ADEMCO, SIA, IP)
  • SMS küldése vagy fogadása
  • Távvezérlés: a felhasználó vezérelheti a központot SMS-en keresztül, telefonszám felismerése alapján, hívás      fogadásakor vagy ráhíváskor, INIM HOME mobil alkalmazással.

    Összehasonlítás:


    Termékfelelős:
    Szöllősy Attila
    szollosy.a@riarex.hu

    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Miért érdemes a DSC Power riasztórendszerről DSC NEO-ra váltani?
    Olvasta már?
    Miért érdemes a DSC Power riasztórendszerről DSC NEO-ra váltani?